Zsolt Kemeri

Cursant E2E

De la moarte la viata

Numele meu este Kemeri Zsolt. Am crescut intr-un satulet numit Sinmiclaus din judetul Alba alaturi de parinti care au dat tot ce au avut ei mai bun ca sa ma creasca. Rodul acestui fapt a fost absolvirea facultatii de Drept si Stiinte Sociale. In cele ce urmeaza, va voi arata o privire de ansamblu asupra ultimilor 3 ani in umblarea mea cu Isus, cu dorinta de a prezenta lucrarea lui Dumnezeu in viata mea.

Totul a inceput la facultate, unde am intalnit pe cineva care m-a invitat la biserica. Am acceptat invitatia si, dupa scurt timp, am primit o alta invitatie de la pastorul Marcel Cordos la un eveniment mare numit Believe in 2015 unde am primit foarte multe raspunsuri la intrebarile mele. Auzind toate dovezile despre existenta Dumnezeului Biblic, am inteles ca El vrea o relatie personala cu mine. Asa ca am raspuns chemarii lui si El mi s-a descoperit. Din acel moment totul s-a schimbat in viata mea. Am inceput sa am dorinta de a-L cunoaste tot mai mult si dupa 3 ani pot sa spun acelasi lucru din urma umblarii mele cu Isus.

Doneaza pentru Zsolt Kemeri

Doneaza pentru Zsolt Kemeri

$
Informatii Personale

Totalul Donatiei: 20.00$

* Daca nu ai mai donat pana acum prin PayPal si intampini dificultati urmareste pasii de AICI

** Conversia de la $ la Ron se va face automat la cursul valutar curent, in momentul procesarii donatiei prin PayPal

Noutati din misiuneZsolt Kemeri
noiembrie 23, 2018

Dumnezeu continua sa ma uimeasca !

Luni 12 noiembrie Am inceput saptamana fara un loc de intalnire pentru cursul Alpha ( care incepe marti saptamana viitoare),  si doar cativa care vor sa vina. Chiar si asa,…