Noutati din misiuneTimotei Stanea

Zile întregi pastorind și devenind director național al PIEI

By martie 8, 2021 No Comments

După cum vă amintiți, eu sunt pastorul la Biserica Creștină Baptistă Sfânta Treime din Victoria. În aceste ultime luni ale pandemiei, biserica se întâlnește în fiecare seară prin Zoom pentru rugăciune. Am suspendat slujbele de închinare joi și duminică. În schimb, ne întâlnim în fiecare seară pentru a ne ruga, mulțumind lui Dumnezeu și făcând cereri și mijloace pentru frații și surorile noastre din întreaga lume. Includem colegi misionari PIEI, familiile lor, bisericile existente și locațiile de informare comunitare nou înființate. Ne simțim utili în lucrarea Domnului nu numai local și zonele înconjurătoare, ci și în lucrarea lui Dumnezeu în întreaga lume.

Faptele Apostolilor 15:36 spune: „Să ne întoarcem acum și să ne vizităm frații în fiecare oraș în care am propovăduit Cuvântul Domnului împreună cu mulți alții”. Săptămâna trecută mi-am îndeplinit primul obiectiv ca director național al PIEI de a-l vizita pe Mihail Geabou și familia. Apoi l-am vizitat pe fratele Cuc Gabriel și pe doi frați de la biserica în care slujește. În drum spre casă l-am vizitat pe fratele Liviu Costea din Craiova. Am discutat despre finalizarea construcției bisericii Craiova!

Luni de trei până la patru ore, deși joi seara săptămâna trecută am participat la un seminar despre libertatea religioasă. S-au înscris aproximativ 80 de preoți ai Bisericii Ortodoxe și unii pastori baptisti. Preocupările au constat nu numai în ceea ce privește informațiile furnizate, care erau legate de politică, mass-media juridică … ci și formarea unei comunități care să promoveze politicile publice care vizează libertatea religioasă. A fost o plăcere să particip la acest seminar, primind beneficii personale, precum și informații specializate despre acest subiect pentru frați. De asemenea, ținând cont de 1 Tesaloniceni 5:21: „Testează toate lucrurile; țineți bine ceea ce este bine ”.

Sunt recunoscător pentru familia care mă susține în lucrarea la care am fost chemat. Și copiii mei și soțiile lor sunt credincioși.

CERERI DE RUGĂCIUNE

Pentru mântuirea fiului meu, Timotei, care are 17 ani. Dorința și rugăciunea mea este ca Domnul să aibă milă și de el.

Lucrul cu misionarii PIEI: noi aplicații; sprijin spiritual pentru a le construi și a le crește după asemănarea lor cu Domnul Isus; deschideți-le porțile pentru a predica Evanghelia; protecție pentru ei, familiile și casele lor.

Timothy Stanea – Director Național PIEI România

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba