Viorel Lupu

Lucrator in penitenciare Craiova

Ma numesc Viorel Lupu, sunt pastor al Bisericii Vestea Buna din Slatina, Judetul Olt. Ca si filiale ale acestei biserici, mai avem inca 5 filiale unde sunt deasemenea pastor coordonator si unde avem slujitori in fiecare biserica.

Misiunea mea in campul de lucru al lui Dumnezeu, a inceput pe vremea cand inca eram maistru in Marina Militara a Romaniei, pe vremea comunismului, cand un tanar, pe nume Virgil, a venit sa-mi daruiasca o Biblie, fara ca eu sa il cunosc sau sa il fi vazut vreodata. De atunci viata mi s-a schimbat complet si in scurt timp am inceput sa slujesc lui Dumnezeu ca si evanghelist.

M-am mutat cu sotia si copiii in Slatina, judetul Olt, din Constanta unde locuiam. Aici, am inceput sa slujesc impreuna cu niste frati, am format o biserica si pe parcursul timpului si alte filii dupa cum am mentionat mai sus.

Pe langa lucrarea de pastorire a bisericii lui Dumnezeu, derulam un proiect de reabilitare, reintegrare si reeducare a tinerilor din Penitenciarul de Minori din Craiova.

De 7 ani avem activitate in interiorul acelui Penitenciar, cate 2 zile pe saptamana, unde avem cursuri de consiliere cu tinerii de acolo, pe care ii indrumam catre Cristos si o relatie cu El. Pe parcursul timpului, am botezat peste 70 de tineri si tinere. Tot in cadrul acestui proiect, colaboram si cu pastorul Raul Costea si echipele sale, oferindu-ne un cadru minunat de fiecare data cand intreprindem activitati impreuna.

Dumnezeu sa fie slavit in toate!
Pastor Viorel Lupu

Doneaza pentru Viorel Lupu

Doneaza pentru Viorel Lupu

$
Informatii Personale

Totalul Donatiei: 20.00$

* Daca nu ai mai donat pana acum prin PayPal si intampini dificultati urmareste pasii de AICI

** Conversia de la $ la Ron se va face automat la cursul valutar curent, in momentul procesarii donatiei prin PayPal

Noutati din misiuneOctavian Ciudesnic
octombrie 18, 2019

Echilibrul prioritatilor – cea mai mare provocare

Pe fiecare ne binecuvanteaza Dumnezeu cu 24 de ore pe zi si este nevoie de intelepciune sa putem trai fiecare zi cu folos si in scopul dat de Creator. Totusi…
Costea RaulNoutati din misiune
octombrie 2, 2019

Program E2E – generatia a III-a (2019-2020)

''Pe El Il propovaduim noi si sfatuim pe orice om, si invatam pe orice om in toata intelepciunea, ca sa infatisam pe orice om desavarsit in Hristos Isus.'' (Coloseni 1:28)…
Costea AlexeNoutati din misiune
septembrie 9, 2019

Noutati din Comani

Dumnezeu iubeste oamenii si din dragoste pentru ei, El a ales sa moara pentru ca doar prin jertfa Lui omul care isi marturiseste pacatul si se intoarce de la calea…