Noutati din misiuneOctavian Ciudesnic

Vesti despre Awana

By aprilie 8, 2020 No Comments

Doresc sa va inseninez ziua si cu alte informatii decat cele legate de pandemie si sa va rog sa folositi timpul de carantina pentru a mijloci pentru copiii care au apucat sa vina la Clubul Awana din Icoana si pentru familiile acestora. In total, pe parcursul celor patru intalniri pe care am reusit sa le facem au fost peste 40 de copii din Icoana si satele vecine carora le-am vestit Evanghelia si care au reusit sa invete cel putin un verset din Sfanta Scriptura.

Cuvantul lui Dumnezeu are putere si v-a lucra in inimile lor si in familiile lor, mai ales in aceste vremuri. Fiecare copil a primit si un Nou Testament pe care l-a luat acasa. Sunt bucuros cand ma gandesc ca ultimul verset pe care trebuia sa il invete a fost din 1 Cronici 29:11 care spune „A Ta este, Doamne, marirea, puterea si maretia, vesnicia si slava, caci tot ce este in cer si pe pamant este al Tau; a Ta Doamne, este domnia, caci Tu Te inalti ca un stapan mai presus de orice!”.

De asemenea imi aduc aminte cu placere reactia pe care doua fete au avut-o atunci cand am discutat mai multe despre cum este Dumnezeu: faptul ca El vede totul si cunoaste totul. I-am intrebat atunci „cum se simt cand se gandesc ca avem un astfel de Dumnezeu? ”. Doua fete au avut curajul si au spus:„ma simt spionata”, iar cealalta a spus „ma simt rea”. Folosind aceste afirmatii am reusit sa le vorbesc mai mult despre Domnul Isus Cristos prin care suntem scutiti de pedeapsa pacatelor noastre si ca putem trai plini de bucurie ascultand de Dumnezeu.

Sa ne rugam pentru acesti copii si familiile lor sa isi puna toata increderea si speranta in Domnul Isus Cristos !

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba