Noutati din misiunePalcau Veronica

Un spectacol cu succes! “Pilda bunului samaritean!”

By aprilie 17, 2019 No Comments

Teatrul de Papusi OAC Alba Iulia, in colaborare cu Biserica Speranta – Draganesti-Olt prezinta “Pilda bunului samaritean!”. Cu ajutorul lui Dumnezeu, ne-am pregatit pentru acest eveniment: teatru de papusi.  El a deschis usi pentru a ne permite sa distribuim invitatii pentru copiii de la scoala si gradinita. Impreuna cu cativa membrii ai Bisericii Speranta, am invitat copii, parinti si bunici. De asemenea, am distribuit invitatii pe strada si am pus afise in oras pe stalpi si pe usile blocurilor.

La acest eveniment au participat peste 100 de copii plus parinti, bunici si profesori. Domnul nostru sa fie laudat. Ideea acestui spectacol de papusi a fost ca in ochii lui Dumnezeu suntem toti la fel. Nu are importanta daca suntem bogati sau saraci, dintr-o clasa sociala sau alta, dintr-un popor sau dintr-o etnie. Dumnezeu se opreste in dreptul fiecaruia dintre noi, ne ridica, ne leaga ranile si plateste pentru noi.

Rugati-va pentru copiii si adultii care au participat la acest spectacol de papusi, sa inteleaga ca in ochii lui Dumnezeu toti suntem la fel. De asemenea, sa inteleaga importanta Fiului lui Dumnezeu care a platit pacatele noastre si ideea de a iubi pe aproapele nostru asa cum a facut Isus.

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba