Tudoroiu Alexandru

Absolvent E2E

Sunt Tudoroiu Alexandru am 28 de ani , nascut in orasul Pitesti, sunt casatorit cu Ancuta Tudoroiu si impreuna avem un ingeras de 2 ani Emanuela.

Am crescut intr-o familie de ortodocsi, oameni normali , crestini asa cum spuneau ei, dar din copilarie imi amintesc ca in familia noastra nu era deloc pace, erau foarte multe scandaluri, tatal meu bea foarte mult , mama mea pleca de acasa si erau numai batai, scandaluri, sange, parca era un mini razboi, imi era tare frica.

La varsta de 11 ani mama mea ne-a parasit si am locuit numai cu tatal meu, dupa o perioada el s-a recasatorit, sotia lui nu m-a acceptat, iar eu am fost nevoit sa plec de la ei. Dupa mai multe cautari am gasit-o pe mama si am plecat la ea. Dupa o perioada ea s-a recasatorit si nici in familia ei nu am fost acceptat.
Mama mea frecventa biserica intr-un sat unde fratele Raul Costea era pastor, iar ea s-a dus la el si a intrebat daca poate sa aiba grija de mine, daca nu, ma va duce la orfelinat! Asa am ajuns eu in contextul acesta de credinciosi care il iubesc pe Dumnezeu!
M-am mutat in Draganesti-Olt ,am observat ca era ceva nou, in familia lui Raul era frumos, dragoste, pace, liniste, dar nu luasem o decizie cu privire la viata mea, am continuat sa merg la biserica, sa cant sa ma rog, sa citesc din Biblie, voiam sa fiu si eu ca ei!
Pana intr-o zi cand, in 2006, cand am constientizat aceasta vitala nevoie de Dumnezeu din viata mea. Dupa cateva discutii cu Raul m-am pus pe genunchi si mi-am marturisit pacatele inaintea Lui si i-am cerut iertare pentru tot ce am gresit ! Din acel moment s-a schimbat totul frica de moarte , de demoni, de lume, de orice, am dorit ca sa traiesc pentru Dumnezeu in fiecare zi din toata inima!

Doneaza pentru Tudoroiu Alexandru

[give_form id=”6781″]

* Daca nu ai mai donat pana acum prin PayPal si intampini dificultati urmareste pasii de AICI

** Conversia de la $ la Ron se va face automat la cursul valutar curent, in momentul procesarii donatiei prin PayPal

Tudoroiu Alexandru
octombrie 17, 2018

Chemarea lui Dumnezeu mai tare decat puterea banului!

In 2006 dupa o copilarie zbuciumata si parasit de parinti, Dumnezeu m-a adus intr-o familie de credinciosi unde am vazut si inteles ca am nevoie de Dumnezeu. Mai tarziu am…