Despre Misionar

Ma numesc Traian Chilau, din Curtea de Arges, casatorit cu Ioana Chilau, iar impreuna avem 5 copii. M-am intors la Dumnezeu impreuna cu sotia pe 7 ianuarie 1976, in perioada comunista.

Dupa 2 ani de rugaciune si parintii mei s-au intors la Dumnezeu. Timp de 2 ani de la pocainta mea, 17 colegi de fabrica s-au intors la Domnul prin marturia mea personala. Acest lucru mi-a confirmat faptul ca Dumnezeu ma cheama in lucrare. Am continuat sa fac lucrarea de evanghelizare de la om la om, vestind evanghelia, si impartind pliante si Noi-Testamente in peste 35 de sate, timp in care Dumnezeu a binecuvantat aceasta lucrare cu rod, au fost oameni ce si-au predat viata Domnului.

In anul 1983 am fost recunoscut ca si Prezbiter in Biserica de Crestini dupa Evanghelie din Oiesti. In 1996 am devenit misionar Partners in Evanghelism.
In 12 dintre localitatile in care am vestit evanghelia s-au infiintat Biserici evanghelice, care sunt si astazi in picioare.

Despre Lucrare

Puncte de lucru:

Tigveni: Aici avem o Biserica de care ne ocupam, impreuna cu echipa de prezbiteri din localitate. De asemenea, la Tigveni este un orfelinat de 350 copii. O data pe saptamana, o grupa din cadrul orfelinatului vine la adunare, si facem program separat cu ei. Prin aceste intalniri urmarim aducerea lor intr-o relatie personala cu Dumnezeu.
Valea Dumiresti: Aici s-a infiintat Biserica si de asemenea se face program de Biserica. Dorim ca prin eforturile evanghelistice depuse, tot satul sa se intoarca la Dumnezeu.
Rotunda: Aici ne ocupam de lucrarea cu rudarii. O data pe saptamana, facem lucrarea cu copii, studiu Biblic si rugaciune cu adultii;
Curtea de Arges: Slujirea din cuvant si consiliere spirituala; Vizite evanghelistice la spital pentru ne-credinciosi si vizite pentru intarirea spirituala a credinciosilor; Vizite evanghelistice la domiciliu oriunde am ocazia sa vestesc Evanghelia; Vestirea Evangheliei la inmormantari si diferite ocazii;
Tabere de vara: In jur de 25 de copii la fiecare tabara, pe serii de cate o saptamana. In jur de 4-7 tabere pe an. Taberele au o prezenta mixta, vin atat copii din familii crestine cat si din familii de ne-crestini. Prin activitatile desfasurate aici se doreste ca fiecare copil sa se intoarca acasa avant pe Isus in inima lui.
O data pe luna, o echipa din Biserica vizitam din camera in camera persoanele de la azilul de batrani din comuna Suici. Acest azil are capacitate de 100 de persoane. De asemenea, lucrarea spirituala de vestire a Evangheliei la azilul de batrani este insotita si fapte, le aducem batranilor banane, bomboane, biscuiti, eugenii.

Viziune: Formarea de lucratori pentru plantarea de noi Biserici in 23 de sate.

Cereri de rugaciuni:

  • Din cauza faptului ca am facut transplant de ficat, periodic trebuie sa fac controale la Fundeni la spital, Domnul sa-mi dea sanatate sa pot continua sa fac lucrarea Lui!;
  • Domnul sa ridice o generatie de noi lucratori, care sa fie gata sa planteze Biserici in satele ce au mai ramas pentru plantarea de Biserici!;
  • Domnul sa randuiasca pachete sandwichuri si produse de igiena ce sunt necesare o data pe saptamana odata cu vizitarea orfanilor de la orfelinat;
  • In satele de rudari, este o mare nevoie pentru cumpararea de medicamente si alimente la familiile foarte sarace carora le vestim Evanghelia, Domnul sa randuiasca resursele necesare!
  • Domnul sa asigure fonduri pentru intretinerea cladirii folosita pentru taberele de copii si pentru asigurarea mancarii, pentru ca aceasta lucrare cu taberele sa poata continua, de asemenea si cheltuieli administrative!

Cum te poti implica:

  • Sponsorizand unul sau o parte din proiectele in care sunt implicat;
  • Alaturandu-te pe termen scurt lucrarii de aici;
  • Rugandu-te regulat pentru lucrarea de aici;
  • Trimitand alimente pentru orfani;

Cateva poze din lucrare: