Costea AlexeNoutati din misiune

Tot ce faceti sa faceti ca pentru Domnul

By noiembrie 5, 2018 No Comments

Tot ce faceti sa faceti ca pentru Domnul. Este asa de minunat sa vezi cum Dumnezeu lucreaza si atinge inimile oamenilor .

Oamenii care nu-L cunosc pe Dumnezeu au nevoie sa auda Vestea Buna dar in acelasi timp sa fie slujiti si iubiti cu fapta. Sunt oameni in comunitatea noastra in care investim de anii de zile si dupa multi ani incepi sa vezi lucrarea lui Dumnezeu in viata lor. Unii incep sa se lase modelati, schimbati iar altii raman pe aceeasi pozitie in care i-am cunoscut cu ani in urma.

Dumnezeu nu sta in timp si spatiu ca noi si de aceea noi nu cunoastem timpul lui Dumnezeu in care zrobeste o inima in asa fel incat sa capituleze in fata Lui.

La inceputul lunii august am cazat PVT (Parents Vision Trip) si impreuna cu ei am slujit la Craiova, unde am impartit invitatii pentru diferite evenimente si rugaciune. De-asemenea am slujit la Bals unde oamenii au primit gratis ochelari de citit.  Am avut ocazia sa cunoastem diferiti oameni,diferite probleme,diferite motive de rugaciune pentru care am mijlocit inaintea lui Dumnezeu.

Tot impreuna cu ei si alte grupe de copii din cateva puncte de misiune am organizat un eveniment comun cu copii in parc.

Multumim celor care se alatura lucrarii din Comani si simt povara in inima lor pentru oamenii aflati in nevoi. Frati din Barcelona au hotarat inaintea Domnului sa binecuvinteze familii, in care noi investim, cu lemne. O vaduva imi spunea ca nici nu imi pot imagina ce bucurie a avut in inima cand ne-a vazut la poarta cu lemne pentru ea. Slavit sa fie numai Dumnezeu pentru ca El este cel care misca inimile oamenilor. Cu ajutorul lor am putut binecuvanta 5 familii.

Impreuna cu cei de la Word Race am particicipat si noi la proiectul Let’s do it, Romania,un proiect de curatare a gunoaielor din spatiu public. Am fost in Draganesti dar am facut si la noi ,in Comani. Oamenii erau impresionati unii intre ei o vedeau ca si cand cineva ne pedepseste,altii ca suntem obligati iar altii s-au oferit sa ne cumpere suc in semn de apreciere la ceea ce facem.Cu ocazia aceasta am putut sa fim o marturie pentru multi oameni din Comani explicandu-le ca facem totul in Numele Domnului Isus care ne-a iertat pacatele. Am strans peste 80 de saci de gunoi .

Dumnezeu se foloseste de oricine se lasa folosit. Un baiat care multi ani in urma traia foarte greu,venea la noi in casa sa se incalzeasca,nu aveau prea multe ca si familie si intr-un cuvant copilaria lui a fost una grea. Acum cand are in jur de 30 de ani ,urmarindu-ma de-aproape in tot ceea ce fac si-a exprimat dorinta in a ajuta oamenii in nevoi din comunitatea noastra . Au fost binecuvantate in jur de 15 familii cu alimente si 10 familii cu lemne de iarna.

Multumim tuturor celor ce ne purtatin rugaciunile voastre,simtim ca suntem purtati in rugaciune si vedem pe Dumnezeu la lucru in inimile oamenilor.

Rugati-va pentru:

  • oameni care sa se alature echipei din Comani
  • intelepciune in lucru cu oamenii
  • pentru un microbuz de care sa ne folosim in lucrare,la transportul oamenilor.

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba