Costea AlexeNoutati din misiune

Sarbatori binecuvantate

By ianuarie 28, 2020 No Comments

Prin harul lui Dumnezeu am ajuns la finalul anului 2019 si nu putem spune decat Slavit sa fie Domnul pentru credinciosia Lui si pentru faptul ca ne-a facut parte la ceea ce face EL in Comani.

Facand o retrospectiva a anului ne-am bucurat sa vedem cum Dumnezeu si-a aratat in diferite moduri bunatatea Lui fata de oamenii din comunitatea in care lucram si rugaciunea noastra a fost,de-alungul anului,ca in toate acestea oamenii sa vada aceasta bunatate a lui Dumnezeu care indeamna pe fiecare la pocainta. Domnul sa aiba mila de fiecare.

Am avut bucuria ,luna aceasta,sa cunoastem pe fratele Gabriel Hada,unul dintre pastorii bisericii penticostatle din Portland si am vazut cum Duhul lui Dumnezeu face acea legatura launtrica,desi a fost prima data cand ne-am vazut. Iar prin biserica lor, 40 de familii au fost binecuvantate,din belsug,cu alimente.

Slavit sa fie Domnul pentru darnicia lor.

Luna decembrie, impreuna cu o echipa de tineri din Cluj si Sebes, orase aflate in nordul Romaniei, am avut harul sa organizam un eveniment la Caminul Cultural unde tinerii au sustinut un program de colinde. La final,ei au fost cei care au dat copiilor prezenti cate un cadou la fiecare.

Am fost placut surprinsi sa vedem peste 300 de copii binecuvantati.Dupa terminarea evenimentului am mers la colindat si in casele oamenilor.Domnul sa ii binecuvinteze si sa le rasplateasca implicarea.

Grupul de colindatori ai Bisericii Speranta ,Draganesti Olt,au sustinut un program de colinde, la Comani,unde am invitat oamenii sa asculte Vestea Buna transmisa prin colinde.

Dam Slava lui Dumnezeru pentru purtarea de grija aratata fata de noi ,ca familie,de-alungul anului,dar si fata de mine personal.

Multumim celor care v-ati rugat pentru noi,celor care v-ati implicat financiar,celor care ne promovati, celor care ne incurajati dar si celor care veniti alaturi de noi, pe camp, la semanat.Domnul sa va rasplatesca si fiti convinsi ca impreuna lucram pentru largirea Imparatiei lui Dumnezeu, in Comani.

Domnul sa va binecuvinteze cu tot felul de binecuvantari ceresti si intreaga noastra familie va doreste UN AN NOU BINECUVANTAT.!!!!

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba