Noutati din misiuneOctavian Ciudesnic

Samanta buna – roade bune

By aprilie 8, 2020 No Comments

In aceasta perioada a primaverii, copiii lui Dumnezeu isi pot aduce aminte de un mare adevar din Scriptura. Biblia spune ”Nu va inselati: „Dumnezeu nu Se lasa sa fie batjocorit.” Ce seamana omul, aceea va si secera”(Galateni 6:7). Nimeni nu se duce in gradina, credincios sau nu, sa semene ceapa, dupa care sa caute in acelasi loc castraveti. Acest principiu, apostolul Pavel il foloseste si in ce priveste viata noastra pe acest pamant. Daca traim calauziti de firea pamanteasca vom secera putrezirea, dar daca traim condusi de Duhul Sfant, vom secera viata vesnica.

Folosind acest prilej, impreuna cu credinciosii din Icoana, am impartit peste 150 de pungute in care am pus brosura ”Samanta buna!” si patru plicuri de seminte de sezon pentru a semana fiecare in gradina lui. Asa cum Duhul Domnului ne-a calauzit, i-am indemnat pe oameni sa mediteze la acest mare adevar si la modul in care isi traiesc viata, stiind ca in vesnicie vom secera ceea ce am semanat aici pe pamant! Dumnezeu sa ii cerceteze si sa le deschida inima sa citeasca aceasta brosura ce contine meditatii zilnice din Cuvantul lui Dumnezeu !

Dumnezeu sa ne ajute pe fiecare dintre noi sa implinim acest verset: „Daca traim prin Duhul, sa si umblam prin Duhul.”(Galateni 5:25).

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba