Brinceanu LucianNoutati din misiune

Relatari din slujirea semenilor

By aprilie 1, 2020 No Comments

Evanghelizare

Sunt foarte incantat sa vad cum Domnul Isus ma foloseste pentru a duce speranta lui Hristos la oamenii din Craiova. Saptamanal am harul sa intalnesc oameni care locuiesc in Craiova din diferite sate. Am observat un detaliu si anume dupa ce ii salut si le spun intentia mea, majoritatea imi raspund in urmatoarele secunde in felul urmator: ,,nu vreau sa imi schimb religia”, iar eu le spun ca nu am venit pentru ai convinge sa isi schimbe religia si pentru a le spune despre adevarul Domnului Isus prin care oricine poate fi mantuit daca crede in El (Efeseni 2:8 si Fapte 2:21).

Pentru a face ca situatia sa fie mult mai relaxanta am invatat ca prin micile gesturi (o incurajare, respectarea convingerilor personale sau oferirea unei cafele) o persoana se deschide pentru ai prezenta Evanghelia si atunci sansele sa creasca samanta sunt mult mai mari. Chiar daca ofer foarte multe tractate si discut cu oamenii si rezultatele nu apar atunci, nu ma descurajez pentru ca stiu ca intr-o zi semintele plantate Dumnezeu le va aduce la viata! La vremea hotarata de El.

Ucenicizare

Cu toate ca rodul este foarte putin, Domnul lsus i-a pus lui Adrian in inima dorinta de a studia impreuna adevarul din Biblie. Acesta este interesat sa afle mai multe lucruri despre iertarea pacatelor si cum poate sa ajunga sa fie nascut din nou! De foarte multe ori ma sunat pentru a ne intalni la o cafea pentru a discuta despre lucrurile care pe el il framanta. Viata la incercat de foarte multe ori, iar oamenii i-au produs rani in dese randuri. De multe ori, a trebuit sa-l incurajez si sa-l provoc sa se increada in promisiunile care aduc nadejde si o noua perspectiva asupra vietii.

Slujire Sociala

De asemenea in lucrarea mea misionara am continuat sa implinesc nevoile sociale a unor persoane care nu prea sunt bagate in seama. Si ei au nevoie de sprijinul material, emotional si spiritual. Am fost de cateva ori la gara din Craiova sa ofer oamenilor mancare si incaltaminte si am strabatut zeci de km pentru a duce haine si mancare la familii sarace din satele din jurul Craiovei. In timp ce eram obosit si implicat in ajutorare, Domnul Isus mi-a facut parte de o mare binecuvantare care ma inviorat in duhul din launtrul meu! Domnul Isus mi-a deschis ochii sa vad bucuria copiilor cand au primit jucarii, haine sau alimente! M-am bucurat sa vad ca Domnul Isus ma folosit in vietile acelor copii si oameni. Sunt incurajat sa fac aceasta lucrare de un gand din Biblie: ,,Religiunea curata si neintinata, inaintea lui Dumnezeu, Tatal nostru, este sa cercetam pe orfani si pe vaduve in necazurile lor…” (Iacov 1:27).

Motive de rugaciune:

  • Domnul Isus sa nasca oamenii din nou si sa fie integrati in biserica din Craiova
  • Domnul Isus sa schimbe viata lui Adrian.
  • Domnul Isus sa le poarte de grija la oamenii strazii, la orfani si vaduve.
  • Domnul Isus sa imi dea sanatate fizica, intelepciune in slujire, rabdare in incercari, perseverenta in a vesti Evanghelia in locurile unde nu a fost predicata.

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba