Mihail GeabouNoutati din misiune

Răspuns la rugăciune—un colaborator în lucrare

By februarie 21, 2021 No Comments

 Cu cât sunt mai implicat pe câmpul de misiune, cu atât îi pot simți inima Domnului Isus când i-a trimis pe ucenici doi câte doi. El a știut ce este mai bine.

De ceva timp m-am rugat ca Domnul să scoată lucrători la secerișul Lui. În sfârșit Domnul a răspuns și mi-a trimis un colaborator pentru lucrarea de la Potcoava—pe Justin Schnaider, un misionar din SUA, căsătorit cu o tânără din biserica noastră și care știe românește foarte bine. Cel mai mult mă bucur pentru faptul că are o naștere din nou autentică, caută să se țină de învățătura Scripturii și are dorință și disponibilitate de a face evanghelizare pe stradă. Mă ajută în vestirea Cuvântului în adunare, mergem împreună în vizite, vestind evanghelia celor necredincioși. Am avut experiențe plăcute lădându-ne folosiți de Duhul Domnului în acest sens.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru Justin și Dana. Mă rog ca a noastră colaborare să fie atât pentru zidire spirituală reciprocă, pentru binecuvântarea Bisericii și câștigarea sufletelor pierdute… să fie pentru Gloria lui Dumenzeu. 

Continui să mă rog ca Domnul să scoată lucrători și pentru Calea Domnului- Alexandria.

Mihail Geabou, Misionar PIEI-România

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba