Costea AlexeNoutati din misiune

Raspunde DA la chemarea Lui Dumnezeu in a-i slujii pe altii

By august 11, 2019 No Comments

1 Corinteni 3:9 spune:,,Caci noi suntem lucratori impreuna cu Dumnezeu”…si ma gandeam ce important este sa vedem aceasta onoare pe care Dumnezeu ne-o atribuie in a ne face lucratori impreuna cu El. Nu conteaza din ce tara esti, ce culoare are pielea ta, daca esti indraznet sau nu, daca te pricepi sau nu etc. Dumnezeu se poate folosii de oricine vrea sa se lase folosit de El!

La inceputul lunii am gazduit 2 familii,Kabelo si Claska, Hercule si Ina din Nigeria,originari din Africa de Sud. Au venit impreuna cu Guy si Cindi Madema formand o echipa cu care am si avut bucuria sa lucrez, nu doar gazduit. Am fost incurajati vazandu-i alaturi de noi, cu dorinta de a ne sprijinii in lucrarea pe care o facem spre Gloria lui Dumnezeu. Am facut vizite, VBS cu copii si am petrecut timp impreuna ca familie discutand diferite aspecte din lucrare pentru care ne-am si rugat.

Atunci cand te lasi folosit de Dumnezeu in lucrarea Lui, El nu numai ca lucreaza in vietile celor in care investesti, dar lucreaza si in inima ta, ceea ce este extraordinar. Au fost situatii cand am mers in vizita sa incurajam familia respectiva dar la sfarsit am realizat ca si eu am fost unul din cei pe care Dumnezeu a incurajat. Domnul este bun si El ne cunoaste inimile mai bine decat oricine. Daca de oameni te mai poti ascunde, de Dumnezeu nu ai nici o sansa.

Am avut bucuria in a gazduii o echipa de frati si surori ,din Clevland condusa de fratele Valentin Tent. Oameni care au spus DA atunci cand Dumnezeu a lansat chemarea la slujire in Oltenia.

Presedintele organizatiei din care fac parte, Parteners in Evangelism International (PIEI), Cornel Stef a adus o echipa de frati si surori din biserica din care face parte Liberty Church si am avut bucuria de a gazdui o parte dintre ei. Multumim lui Dumnezeu pentru implicarea lor in viata noastra dar si in lucrarea pe care o facem. Am simtit dragostea lui Dumnezeu prin ei si am fost incurajati sa vedem deasemenea dorinta lor de a ne sprijinii in lucrarea de aici. Atat sotiile cat si noi, barbatii ne-am simtit rasfatati vazand atentia acordata noua, ca si misionari.

De cele mai multe ori suntem cu totii focalizati pe cei care nu cunosc pe Dumnezeu si cautam cat mai mult sa investim toate resursele in directia aceasta dar atunci cand cineva vine si cauta sa se ocupe de tine realizezi ca este un rasfat pentru tine un astfel de timp. Multumim frumos si Domnul sa rasplateasca fiecaruia.

,,Caci noi suntem lucratori impreuna cu Dumnezeu”…. si asta vrem sa fim pana la sfarsitul zilelor noastre.

Motive de rugaciune:

  • Intelepciune;
  • Protectia familiei mele;
  • Un microbuz pentru lucrare;
  • Vrem sa cumparam proprietatea de langa biserica – resurse financiare.

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba