Mircea DumitruNoutati din misiune

Punti spre oras

By ianuarie 5, 2019 ianuarie 11th, 2019 No Comments

Din totdeauna am avut o framantare in inima mea. Cum as putea creea punti spre inima oamenilor din orasul Corabia.

Impreuna cu un grup de tineri din Sebes-Alba am reamintit despre nasterea Domnului Isus Hristos prin colind si o scurta urare. In anul acesta am reusit sa mergem si la vecinii nostri. Tot impreuna cu acest grup am colindat si o familie pentru care ne rugam de doi ani si putin cate putin am dezvoltat o relatie mai apropiata. Mare a fost bucuria cand am vizitata si familiile de la Tia Mare, de fiecare data cand i-am colindat,ne-au primit cu mare deschidere.

Aceasta perioada este plina de evenimente in care copii primesc cadouri. Noi,cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit sa aducem bucurie in inimile a 35 de copii. Cornelia si cu mine, cand pregateam evenimentul, eram asa stresati pentru ca localul unde ne adunam acum este mai mic decat cel de dinainte si copiii plini de energie. Dar spre surprinderea noastra totul a fost simplu. Din nou am vazut interventia lui Dumnezeu in lucrarea nostra.

Ce urmeaza?

Evaluare si planificare

Ne asteapta un an nou de misiune si este bine sa stim care este situatia de acum,de aceea urmeaza un timp in care facem evaluarea lucrarii din 2018 si avem un timp de post, rugaciune si planificare pentru anul 2019.

Aceasta intalnire va incepe pe data de 9 Ianuarie si se va incheia in 11 Ianuarie
Rugati-va pentru lumina din partea Domnului.

Efect in comunitate

Timpul acesta a deschis mai multe usi si a intarit relatiile micului grup de credinciosi din Corabia si oamenii din oras.

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba