Noutati din misiunePalcau Veronica

Parteneri in lucrare pentru Imparatia lui Dumnezeu!

By august 16, 2019 No Comments

si le-a zis:

– Adevarat va spun ca, daca nu va schimbati si nu deveniti ca si copilasii, nu veti intra niciodata in Imparatia Cerurilor. ( Matei 18:3)

Dumnezeu continua sa lucreze in vietile copiilor romi din Craiova! Luna aceasta, am avut o echipa de misiune pe termen scurt de la Liberty Bible Church, Indiana. Obiectivul principal al acestei echipe a fost acela de a dezvolta relatii si de a incuraja misionarii nationali. Si-au indeplinit acest obiectiv venind si lucrand alaturi de misionari in timp ce slujesc copiii romi. De semenea, unele dintre activitati pe care le-au facut impreuna cu misionarii, ei au facut si cumparaturi cu alimente pentru oameni nevoiasi in Craiova si impartasind Evanghelia lui Hristos totodata.

Scoala duminicala a copiilor nostri continua sa creasca! Vedem din ce in ce mai multi copii care se alatura bisericii noastre pentru a experimenta si invata Dragostea Domnului nostru !! Nu doar copiii participa la biserica, ci participa la biserica. Vedem astazi ca liderii viitorului nostru sunt chiar in fata noastra. Este o bucurie imensa sa vedem cum ne foloseste Domnul nostru pentru a-I aduce Glorie si Onoare.

Nimic din toate aceste lucruri nu ar fi posibil cu credinta voastra continua de a da, merge si creste in Domnul nostru si in conducerea Lui in viata voastra! Il laud pe Dumnezeu pentru credinta voastra si dragostea continua pentru copii Domnului nostru. Sunt atat de multi copii care trebuie sa-L cunoasca pe Domnul nostru ca noi. Sarcina este extraordinara (dimensiunea lui Dumnezeu)! Nu putem face acest lucru fara dedicarea incredibila a misionarilor nostri nationali, DUMNEZEU SI DOMNUL nostru si Mantuitorul, ISUS !!

Va rog sa continuati sa va rugati pentru slujirea copiilor Domnului nostru, pentru ca El sa continue sa trimita lucratori pentru a-L sluji pe Dumnezeu si copii. Si de asemenea, purtati in rugaciunile voastre si lucrarea cu copii romi din Craiova.

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba