Octavian Berechet

Misionar

Ma numesc Octavian Berechet, sunt misionar al Bisericii Baptiste „Speranta” Draganesti-Olt, intr-un sat din sudul Olteniei numit Maruntei. Sunt casatorit cu Nicoleta Berechet si avem 3 fetite, Damaris, Ana-Maria si Teodora.

Totul a inceput pe cand eram un adolescent de 16 ani. Mandru, rebel, cu vise mari in ce privea viitorul meu, dar fara Dumnezeu,eram  implicat in diferite anturaje si aveam un comportament lipsit de caracter care aducea parintilor mei multa rusine. Pe cand viitorul meu era destinat unui esec departe de Dumnezeu, El a hotarat sa intervina in viata mea si sa dea sens vietii mele.

Se intampla intr-o seara de Duminica la inceputul lunii Martie 2004 cand invitat de o ruda pentru prima data la o biserica de „Pocaiti” am auzit mesajul pe care Dumnezeu il avea deja pregatit pentru inima mea (Spun aceasta deoarece aveam impresia ca toata predica imi descria viata mea plina de pacat si totodata imi dadea si solutia pentru a scapa de ea).

La finalul acelui program am inteles ca trebuie sa imi predau viata in mana lui Dumnezeu si sa Il primesc pe Isus in inima mea, altfel viata mea era destinata iadului. Am decis sa Il primesc pe Isus ca Domn si Mantuitor, iar din acea seara am fost complet o alta persoana.

Din acea zi  am inceput Minunata Calatorie cu Dumnezeu, iar in Iulie 2005 L-am marturisit pe Domnul in apa botezului. Mentionez ca atat familia cat si vecinii si prietenii mei au vazut schimbarile pe care Dumnezeu le facuse in viata mea.

Pozitia : Misionar Localitatea Maruntei, Lucrator cu tinerii in Draganesti Olt, Membru in comitetul Bisericii Baptiste „Speranta” Draganesti Olt.

Citeste mai mult

Doneaza pentru Octavian Berechet

[give_form id=”6245″]

* Daca nu ai mai donat pana acum prin PayPal si intampini dificultati urmareste pasii de AICI

** Conversia de la $ la Ron se va face automat la cursul valutar curent, in momentul procesarii donatiei prin PayPal

Florina DarvellNoutati din misiune
februarie 22, 2021

Continuarea ministerului în vremuri grele

Dumnezeu e bun! Iată câteva actualizări despre ceea ce am făcut: Spero Designs Călătorind prin aceste vremuri dificile, m-am gândit că va fi foarte greu și poate că va trebui…
Florin SfetcuNoutati din misiune
februarie 21, 2021

LUCRUL ÎN ECHIPĂ ADUCE SATISFACȚIE ȘI ÎNCURAJARE

La începutul acestui an, la propunerea sorei noastre Florina Darvel,  împreună cu mai mulți frați misionari din organizația PIEI am considerat că ne-ar prinde bine să ne ajutăm reciproc în…
Mihail GeabouNoutati din misiune
februarie 21, 2021

Evanghelizare pe stradă în Beciu

În urmă cu ceva timp, misionarii Pie din Sud am hotărât să colaborăm în misiune. Astfel, am hotărât, ca pe rând, să ne strângem cu toții și să facem evanghelizare…