Biserica este familia multietnica a lui Dumnezeu, ce se lupta sa-L urmeze pe Isus intr-o lume ce zace in intuneric.

Cu regret afirm ca planul initial de a incepe proiectul Inspiratia Artelor prin picturi murale in centrele de plasament nu s-a concretizat. Directia generala de asistenta sociala Dolj nu a dorit o colaborare in acest sens cu asociatia Speranta pentru Comunitate prin care era prevazut proiectul. Totusi exista o gradinita ce si-a exprimat bucuria de a avea peretii decorati, dar aceasta incepand doar din vacanta de vara cand nu sunt activitati cu copiii.

Am inceput sa lucrez la organizarea celui de-al doilea eveniment intercultural impreuna cu studentii internationali. De data aceasta se va numi, “O seara in Zimbabwe.” Scopul acestor evenimente, prin asociatie, este de a ne face cunoscuti in Craiova, de a cunoaste cat mai multi studenti si de a promova celelalte proiecte, cum ar fi Life Exchange si Inspiratia Artelor, pentru care caut voluntari ce pot picta.

In perioada celebrarii Invierii Domnului Isus ne-am bucurat alaturi de ceilalti misionari, familia lui Antonio si un student african din Zimbabwe la picnicul din Draganesti-Olt unde am putut relationa degajat si astfel sa ne exprimam dragostea fata de persoanele care sunt din afara bisericii.

Luna care urmeaza sunt implicat in planificarea urmatoarei iesiri in cadrul proiectului Life Exchange cu biserica Armonia din Alba Iulia.

Multumesc lui Dumnezeu, in Isus, pentru noile oportunitati de slujire a tinerilor studenti si liceeni din Craiova. De asemenea si voua tuturor celor care va aduceti aminte de noi cu drag si va rugati pentru calauzire, parteneri si har de la Dumnezeu.

Cu pretuire,

Familia Jurge

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba