Mihail GeabouNoutati din misiune

O noua sansa pentru Orbeasca de Sus

By noiembrie 28, 2018 No Comments

Localitatea Orbeasca de Sus a ajuns pe inima mea in anul 2013. Cu foarte multi ani in urma, s-a mai incercat sa se patrunda cu Evanghelia in comuna Orbeasca dar s-a constatat ca oamenii nu raspund Evangheliei si orice lucrare evanghelistica a incetat. Comuna Orbeasca nu are nici o biserica evanghelica.

Sotia mea Emanuela a predat Engleza pentru o scurta perioada in scoala din localitate. Era perioada sarbatorilor de iarna si, pentru ca, dispuneam de cateva zeci de cadouri de la Samaritean’s Purse am hotarat sa profit de aceasta ocazie pentru a oferi cadouri si copiilor din Orbeasca de Sus.

Cu sprijinul asistentului social din cadrul primariei localitatii am mers din casa in casa oferind cadouri copiilor iar parintilor calendare, Nou Testamente si brosuri evanghelistice. Lucrul acesta s-a repetat aproape cinci ani la rand timp in care copiii au inceput sa ma recunoasca si chiar si eu am reusit sa cunosc mai indeaproape pe unii din ei.

Ulterior am inceput sa distribui in Orbeasca si Ziarul Calea Domnului. In vara anului 2017, pe cand mergeam pe strazi distribuind ziarul impreuna cu un Timotei Sima, am intrat si intr-un magazin. La televizorul din magazin se desfasura un program religios. Mare mi-a fost uimirea cand doamna de acolo, sotia patronului, desi nu ma vazuse niciodata personal, a intuit ca sunt ginerele lui Nica Ion—(Dansa si sotul ei fusesera colegi de servici cu socrul meu. Dupa ce au fost nevoiti sa paraseasca postul, dansi au pornit o mica afacere.) Am fost de asemenea surprins de faptul ca dansa vrea sa se pocaiasca si sa se boteze. Au urmat de atunci mai multe vizite si continuam sa ne rugam ca Domnul sa dea laoparte orice piedica ce sta in calea pocaintei lor.

Tot anul trecut, am fost incurajat de Dumnezeu auzind ca in aceasta localitate s-a intors din Bucuresti o sora pocaita- sora Ioana. O femeie iesita la pensie, cu probleme de sanatate specifice varstei dar o femeie serioasa, de caracter si, cel mai important, o femeie care iubeste pe Dumnezeu si dornica sa stea la dispozitia Domnului spre mantuirea oamenilor din localitate.

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba