Noutati din misiunePalcau Veronica

O noua aventura!

By martie 5, 2019 No Comments

Nu mi-am imaginat ca voi zbura peste ocean de doua ori in decurs de douasprezece luni. In primul rand, m-am dus in Canada pentru prima data in viata mea, unde am facut multi prieteni noi. Si in urma cu doua saptamani in SUA pentru prima data, m-am simtit intr-adevar binecuvantata de Dumnezeu. Am intalnit oameni care in fiecare zi il iubesc pe Domnul și Romania. Oamenii de aici sunt foarte prietenosi si cu o mare dorinta in a-L sluji pe Dumnezeu.

Cand am vorbit despre lucrarea din Romania, au pus multe întrebari. Multi dintre ei nu au nicio idee despre cultura si Tara noastra.

Am fost invitata sa vorbesc si la o scoala duminicala unde au participat peste 100 de copii intr-o biserica de americani. Tot in aceasta perioada, am intalnit prieteni care au fost mai multi ani in urma in Romania si ne-am facut multi prieteni noi, impartasind lucrarea din Romania. Si totodata, am vazut  in ei o mare dragoste pentru Cristos si pentru lucrarea din Romania.

Am avut de asemenea ocazii sa vizitam si sa vorbim despre lucrare si la biserici de romani, in diferite locuri. Multi tineri romani sunt nascuti in America. De exemplu, la o intalnire de tineri din San Antonio, am impartasit despre lucrarea din Romania si ar trebuit sa vorbesc in engleza. Dar a fost o mare binecuvantare sa impartasesc la acest grup despre ceea ce face Dumnezeu in Romania.

Domnul fie glorificat si inaltat pentru tot ce a facut in aceasta perioada in USA.

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba