Costea AlexeNoutati din misiune

Nu obosi in a semana

By ianuarie 7, 2020 No Comments

Cuvantul lui Dumnezeu este samanta care odata ce este semanata aduce rod asa cum Biblia spune. Inima omului este ogorul pentru care se merita sa iti investesti timpul tau, energia ta si chiar si banii tai. Nu se compara cu nimic momentul in care o persona in care ai investit poate ani de zile se preda lui Dumnezeu si incepe o viata traita in ascultare de Cuvantul Lui.

Veronica Costea: Am avut bucuria, luna aceasta, sa petrec un timp binecuvantat cu sora Gabi Stef si sora Judy in cadrul unei mici intalniri unde am invitat cateva femei in care investim de ani de zile si pe care nadajduim sa le vedem intr-o zi predandu-se Celui care si-a dat viata ca ele sa aiba viata. Punand intrebari textului biblic pe care am studiat, femeile au fost incantate si au fost incurajate ca oricine poate face lucrul acesta, singur acasa, daca vrea.

Costea Alexe: Este o valoare pt noi studierea Scripturi si de aceea saptamanal ne intalnim si discutam mai inde-aproape mesajul care este predicat duminica dimineata la biserica.

Marian si Carmen Popa sunt o familie in care investim in mod intentionat. Desi la inceputul relatiei mele cu Marian, respingea orice discutie despre Dumnezeu si vorbeam strict despre apicultura. I-am spus sotiei mele ca atunci cand ceea ce ii spun despre apicultura se va intampla in stupina lui ,va crede si ceea ce ii voi spune despre Dumnezeu. Am fost placut surprins ca dupa aproape 3 ani sa vina la mine, cu alte scopuri ,dar realitatea era ca avea intrebari legate de Scriptura. In ultima vreme nu imi mai spune domnul Alexe ci frate Alexe si la fel m-a adresez si eu catre el. Rugati-va pt ca Duhul Sfant,care face acesta lucrare in el ,sa se fructifice in mantuirea lor.

Familia Vesela si familia Fesana au fost binecuvantate si luna acesta.Multumim celor care dau dovada de credinciosie fata de Dumnezeu, in primul rand, si fata de aceste familii care sunt parte din proiectul “Adopta o familie”

Prin toate activitatile care le facem dorim sa fim o lumina,sa fim un indicator care arata spre El, Cel care merita ca orice genunchi sa se plece inaintea Lui.

Multumim celor care ne sprijiniti in rugaciune,celor care va implicati mai mult decat atat, celor care va faceti timp si trimiteti un mesaj de incurajare, celor care va implicati financiar. Domnul sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca.

 

Motive de rugaciune:

  • Marian si Carmen – mantuire
  • Mantuire pentru femeile cu care lucram
  • Achizitionarea unui microbuz de care sa ne putem folosii in lucrarea pe care o facem
  • Fam Vesela si Fam Fesana – mantuire
  • Finalizarea constructiei unde ne intalnim ca biserica

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba