Noutati din misiunePalcau Veronica

Noutati din lucrarea cu copii

By octombrie 6, 2018 octombrie 16th, 2018 No Comments

In ultimele saptamani din luna aceasta (Septembrie), impreuna cu un grup de World Race am organizat un eveniment special pentru copii din Draganesti. La acest eveniment au participat in jur de 70 de copii, printre care si cativa parinti au venit la eveniment. Am incercat sa expunem Evanhelia prin diferite activitati, cum ar fi, cantece, povestioara biblica, verset, si jocuri. La povestioara biblica s-a facut si o mica sceneta in care a fost vorba despre botezul lui isus si schimbarea la fata, iar ei au putut sa vada in aceste doua intamplari ca Isus este fiul lui Dumnezeu, (Luca 9:28-36 si Matei 3:13-17). Iar versetul de memorat a fost din Luca 9:35. 

Dumnezeu continua sa lucreze in vietile copiilor de fiecare data cand vin la biserica si participa la scoala duminicala, unde ei iL descopera si invata tot mai multe. Si pentru ca am vorbit mai mult despre viata lui Moise si poporul Israel dintr-o carte, Dumnezeu ne-a ajutat sa finalizam cartea, si am facut cu ei o recapitulare din tot ce au invatat aratandu-le un scurt documentar. Si uneori, pregatim si cate un scurt program cu ei, pentru ca dorim ca si ei sa fie implicati si in biserica pentru a glorifica pe Dumnezeu.

Intr-un mod deosebit, un copil mi-a atras atentia in ultima perioada, numele lui este Moise, asa cum am mentionat si in celelalte scrisori. Este un copil foarte destept, un copil care de fiecare data stie sa dea raspunsuri bune la lectii biblice sau orice altceva de acest gen. Uneori vine la programe dar si la scoala duminicala, alteori familia nu il lasa, m-am bucurat zilele astea sa-l vad din nou la program de copii. Dumnezeu fie laudat.

Motive de rugaciune: 

  1. Rugati-va pentru mantuirea atat celor care vin la scoala duminicala cat si pentru grupele mele
  2. Rugati-va pentru ca ei sa fie eliberati de pacatele lor dar si pentru parintii lor.
  3. Rugati-va sa-si aminteasca tot ce au invatat si vor invata despre Dumnezeu si versete biblice.

 

In Cristos, Veronica

 

Daca doresti sa o sustii financiar pe Veronica Palcau si lucrarea pe care aceasta o face, o poti face prin donatie AICI

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba