Costea AlexeNoutati din misiune

Noutati din Comani

By septembrie 9, 2019 No Comments

Dumnezeu iubeste oamenii si din dragoste pentru ei, El a ales sa moara pentru ca doar prin jertfa Lui omul care isi marturiseste pacatul si se intoarce de la calea lui rea la calea lui Dumnezeu poate fi iertat de pacat. Cu aceasta dragoste pe care Dumnezeu a turnat-o in noi iubim si noi oamenii din Comani si dorim asa cum si Dumnezeu doreste ca nici unul sa nu piara ci toti sa vina la pocainta. Cu incredere in promisiunile lui Dumnezeu, care sunt adevarate si vii, in care spune ca samanta semanata  nu este in zadar ci va venii o vreme cand va incoltii cautam ca oridecateori avem ocazia, intentionat si neintentionat, sa vestim evanghelia tuturor celor cu care interactionam in comunitatea noastra. Dumnezeu este cel care ne creeaza poduri de legatura cu oameni noi din Comani.

Asa am cunoscut o familie de curand, in care sotul are accident vasculat, fata cea mare este consumatoare de droguri si este undeva prin Franta iar parintii ei nu mai stiu de aproximativ 6 ani nimic despre ea, fata cea mica anul acesta va trebuii sa mearga la liceu, situatia lor este una care te indurereaza atunci cand le asculti povestea de viata. Maricica este numele aceste femeii si am cunoscut atunci cand am mers sa ii duc un scaun cu rotile pentru sot. Dupa ce am dus scaunul, a doua zi am cerut permisiunea daca pot merge in vizita la ea si spre surprinderea mea a acceptat. Am avut un timp extraordinar in care am vazut cum Dumnezeu ii descoperea lucruri noi si in cele din urma in momentul in care ii spuneam ca in biblie noi gasim Adevarul, acolo este singurul adevar si  ca noi ar trebuii sa citim biblia ca sa cunoastem acest adevar,aceasta se uita catre mine, ma fixeaza cu ochii si imi zice ,,vreau si eu o biblie”. Purtati aceasta familie in rugaciunile voastre ca Domnul sa lucreze in inimile lor si noua sa ne dea intelepciune cum sa aratam bunatatea lui Cristos, bunatate care indeamna pe oricine la pocainta.

Am fost incurajati prin felul in care a lucrat Dumnezeu si familia Vesela a fost binecuvantata prin asi reface acoperisul la casuta lor,care are o camera si un holulet.Multumum celor care s-au implicat si care au sustinut financiar acest lucru. Dumnezeu sa ii binecuvinteze si sa le rasplateasca. Si familia Jilavu a fost binecuvantata luna aceasta, din nou, cu alimente, ei fac parte din proiectul Adopta o famile. Au fost asa de fericiti copii cand am mers sa ii vizitez si pot spune ca nu numai ei sunt fericiti ci si eu cand vad bucuria de pe fetele lor. Domnul sa aiba mila si de ei.

Am avut cu noi si o echipa de tineri de la scoala de ucenici,,Viata in Isus”condusa de Mathias si Angelica Wagner. Sunt tineri care vin si pun in practica pe campul de misiune ceea ce invata in partea teoretica in cadrul acestei scoli. Au fost o binecuvantare pentru noi prin faptul ca ne-au ajutat in lucrare si am facut vizite impreuna, au facut program cu copii,evanghelizare pe strada si au slujit in cadrul programului de biserica.

Multumesc pentru rugaciunile voastre si pentru sustinerea voastra in toate.

Motive de rugaciune

  • Intelepciune in toate lucrurile
  • Protectie divina peste familia mea
  • Fam Goghyan – o famile care se vor muta pentru un an de zile si se vor alatura echipei din Comani-sustinere financiara si un loc unde sa locuiasca
  • Un microbuz pentru lucrarea pe care o facem – este nevoie in transportul oamenilor si a echipelor care vin sa lucreze pentru Domnul impreuna cu noi

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba