Adrian JurgeNoutati din misiune

Noi inceputuri

By aprilie 8, 2019 No Comments

Slujirea poate insemna sa iei din ceea ce Dumnezeu a pus in tine pentru a oferi altora. Unul dinte lucrurile pe care sotia mea le-a dezvoltat in ultima vreme sunt creatiile handmade. In lunile trecute, in perioada desfasurarii cursului Alpha, ea a confectionat jurnale pentru fetele care au participat la intalniri.
Luna aceasta am organizat primul atelier de creatie, cu tema: Flori textile.
Ne dorim ca intalnirile de atelier sa fie locul in care participantii sa gaseasca un context de relaxare, dezvoltare si scunoastere a valorilor iudeo-crestine.
Stim ca atunci cand doamnele si domnisoarele se intalnesc sa lucreze cu mainile lor, in acest proces al creatiei, se pot lega prietenii, iar povestile lor de viata pot sa intalneaca mangaierea si calauzirea Scripturii.

Am inteles un adevar important, si anume, este nevoie de timp si perseverenta pentru a realiza ceea ce doresti sa faci, mai ales cand e vorba de lucrarea lui Dumnezeu pentru oameni. Da, perseverenta, pentru ca vor aparea multe obstacole si blocaje in aceasta lume, care fie te vor opri fie te vor motiva sa continui. Cu proiectul ce implica arta, am inceput sa caut locuri care ar putea beneficia de munca naostra, dar procesul este incet. Aproape de o luna si astept raspuns de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj pentru a avea acces in centrele de plasament unde dorim sa pictam peretii.
In acelasi sir de idei, de anul trecut am avut in minte sa incep o serie de evenimente culturale ce implica studenti internationali. Cu ajutorul Dumnezeului nostru si a echipei de la liceul crestin din Arizona am avut primul evenimentu cultural numit, “O seara in Afganistan.”
Prietenii mei din Afganistan au fost foarte incantati de aceasta initiativa. S-au simtit ca acasa. A fost un moment in care am invatat unii de la altii, am impartit mancare traditional afgana si am aratat dragostea lui Isus fata de ei.

Multumim pentru ca doar impreuna putem face posibile astfel de evenimentein care oamenii sa cunoasca frumusetea si puterea noii vieti a poporului lui Dumnezeu, la care si ei sunt chemati prin Isus.

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba