Noutati din misiuneTraian Chilau

Ne uităm la eternitate

By februarie 21, 2021 No Comments

Ca întotdeauna, îmi este greu să aleg evenimentele din această lună sau să spun câte ceva despre fiecare. Dacă ar fi să ne referim la cuvântul lui Dumnezeu – PLÂNGEȚI CU CEI CARE PLÂNGĂ ȘI SE VESELĂ CU CEI CARE SE VESELĂ.

Astăzi, în timp ce scriu aceste cuvinte, am primit vești că un alt credincios a plecat să-l întâlnească pe Domnul. Locuiau aproape de mine în blocul în care locuiesc de 61 de ani. Dar suntem conștienți că ultima noastră răsuflare nu este în mâinile omului, pentru că mai devreme sau mai târziu vom trece cu toții la VĂRĂMÂNIE. Vreau din toată inima să văd într-o zi toate sufletele cărora le-am vestit Evanghelia în cer. În același timp, aici, pe pământ, suntem parteneri în câștigarea sufletelor pentru cer. Mă gândesc și la sponsorii noștri, care ne susțin atât din punct de vedere financiar, cât și în rugăciune, prin intermediul comitetului PIE din SUA și ROMÂNIA.

Gabriela Ștef a organizat în fiecare săptămână un studiu biblic virtual pentru SORILE noastre. Când surorile au auzit că este cursul surorii Mandi Cornett, care a vizitat în orașul nostru în timpul unei călătorii de misiune pe termen scurt și a lăsat o mărturie bună, acesta este motivul pentru care atât de multe surori s-au înscris în Biblia Sudy.

Un al doilea eveniment în această lună este că am primit vizita noului director al PIEI Timotei Stinea. Am fost foarte fericit cu vizita. Se potrivea cu ceea ce aveam în inima mea. Întreaga discuție s-a concentrat pe 3 direcții: Ce am făcut, Ce fac acum și Ce aș vrea să fac în viitor. Desigur, în toate modurile, ajutorul lui Dumnezeu este necesar prin SFÂNTUL LUI SFÂNT. Mărturisesc că a fost o binecuvântare și abia aștept să lucrez la asta în viitor. Aș dori, de asemenea, să spun că, atât în ​​orfelinat, cât și în sate, pot vedea mâna cea bună a lui Dumnezeu.

În concluzie, aș dori să spun că în fiecare seară la ora 21 împreună cu toți misionarii suntem în genunchi. Aducem pe Tronul Harului pe toți cei care ne susțin din toate punctele de vedere. Aș dori să menționez Comitetul PIEI din România și SUA și acești sponsori: ED și DAIANA, Matei Scheau și Naomi, precum și sora Mărioara Barac care îmi trimite pachete de haine. Mulțumesc tuturor și mă rog pentru răsplata ta în ceruri.

Închei cu un verset care mi-a făcut mult bine. Osea 6: 3- Spuneți-ne; să continuăm să-L cunoaștem pe DOMNUL!

În GRACIA lui Dumnezeu,

Traian Chilau, Misionar PIEI-România

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba