Mircea DumitruNoutati din misiune

Motivand tinerii si nu numai

By martie 4, 2019 No Comments

“……..Cat despre tanarul Samuel, el crestea in prezenta Domnului.”
1 Samuel 2:21

Ce evenimente au fost:

In urma cu cateva luni in urma, am auzit o informatie interesanta, majoritatea celor care sunt intorsi la Domnul astazi au luat aceasta hotarare pe cand erau tineri. Aceasta informatie ma facut sa ma intreb ce se intampla cu tinerii nostri din Corabia. Impreuna cu un grup de tineri din Sebes jud. Alba ne-am intalnit cu unii tineri care frecventeaza intalnirile micului nostru grup.
Impreuna ne-am bucurat de melodiile cantate spre slava lui Dumnezeu, unul din tinerii care au venit la intalnire la un moment dat cand o cantare sa incheiat a exclamat “ Doar atat, as vrea sa tina melodia mai mult”. Dupa aceea am adus impreuna in fata lui Dumnezeu visurile lor pentru viitor.
Alte momente frumoase din lucrarea noastra a fost cand am vizitat pe doamna Mihaela,care in momentul vizitei avea probleme cu un picior si trebuia sa stea in pat. Este a doua oara cand mergem sa vizitam aceasta familie. Bucuria a fost asa de mare incat a spus ca dupa ce se va vindeca la picior va veni la intalnirile noastre de inchinare.

Ce evenimente vor fi:

In Martie este programat un eveniment de pe data de 5 pana pe 13. Noi l-am numit:primavara in orasul Teilor, asa cum mai este numit orasul Corabia.

Dorim ca viata spirituala sa infloreasca asa cum infloresc pomii si florile primavara. Vom face vizite, vom avea intalniri cu tinerii si de asemenea un eveniment evanghelistic. Alaturi de noi va fi si un grup din Biserica Deer Park Charleston, USA.

Efect asupra comunitatii:

Comunitatea orasului nostru a avut posibilitatea sa isi schimbe imaginea despre cei pe care ei ii numesc in mod negativ: pocaitii. Si au inteles ca avem ceva ce si ei au nevoie si anume: o relatie cu Dumnezeu.

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba