Noutati din misiuneTimotei Stanea

Misionarii se adună împreună

By aprilie 6, 2021 No Comments
După aproape un an misionarii PIEI au reușit sa se întâlnească din nou la centru Crestin PIEI din România. În condiții de siguranță am avut un timp binecuvântat cum puține au fost în ultimul timp.
Fratele Eugen Ștef, președintele PIEI Romania ne-a întâmpinat le toți cu cuvinte de bun venit și cu bucurie pregătind în mod special și locația unde a avut loc întâlnirea. Ordine, căldură. Fratele Emanuel Joldos ne-a condus într-un timp de rugăciune folosindu-se de Psalmul 68. Rugăciuni venite din inimile sincere celor care îl iubesc pe Domnul și îl slujesc pe ogorul Evangheliei. Rugăciuni de mulțumire și cereri de binecuvântare a lucratorii unde organizația PIEI este implicată.
Ne-am oprit în studiu asupra felului în care Domnul cheamă pe oameni la El și de asemenea ii cheamă în slujire. Încercând sa identificam și sa putem enunța modul în care fiecare dintre noi am fost chemați în lucrare. În timpul discuțiilor libere ne-am împărtășit păreri și experiente contribuind fiecare la zidirea sufleteasca. Am încheiat pe genunchi în rugăciune cerând ajutorul Domnului peste fiecare, protecție divina și uși deschise pentru Evanghelie.
Sâmbăta dimineața ne-am întâlnit am stat în rugăciune înaintea Domnului cerand ajutorul și pentru ziua respectiva, fratele Tani conducând momentul de rugăciune ne-a îndemnat sa urmam “pașii rugăciunii” lui Iaebet. Timpul care a urmat a fost dedicat informării din partea fratelui Jenu legat de bunul mers al lucrurilor și a responsabilității care revin fiecăruia. De asemenea s-au purtat discuțiile finale cu Marian Zamostean, fiind acceptat ca administrator al PIE-ului.
Rugați-vă ca fiecare misionar sa îsi cunoască bine chemarea la lucrare. Fiecare sa lucre potrivit lucrării pe care Dumnezeu i-a încredințat. Fiecare misionar sa fie găsit credincios în lucrul încredințat lui.
Urmează sa studiem lucrurile privitoare la caracterul omului Lui Dumnezeu. Rugați-vă ca fiecare misionar sa fie dispus sa se evalueze din perspectiva a ceea ce Scriptura spune, în ce privește caracterul. Misionarii sa aibe caracterul pe care Dumnezeu îl dorește iar dacă nu e asa lucrul acesta sa iasă la lumina. Rugați-vă pentru oportunitatea unei noi întâlniri a misionarilor împreună cu familiile lor.
Domnul cu voi!

Timotei Stanea

Cereri de rugăciune de la misionari

-pentru două orfelinate în Abrud

-pentru Ciprian și Ana, o familie tânără din Sohodol care este bolnavă

-pentru punctul misiunii Brazest

-Rogă pentru întâlnirea cu tinerii de pe terenul de sport

-Pentru lucrarea de misiune din Albac (încă nu avem credincioși aici – ne întâlnim în casele celor care ne primesc)

– rugăciune pentru soția fratelui Iosif, care este bolnav. Nici ea nu este credincioasă!

-Pentru Cuvântul semănat cu slujirea femeilor și, de asemenea, evanghelizarea pe stradă. Domnul să-L facă roditor.

-Pentru munca cu copiii, Domnul să aducă cât mai mulți copii posibil.

-Avem nevoie de un microbuz cu 9 locuri la biserică. Avem niște bani, dar nu sunt suficienți. Fie ca Domnul să facă diferența și să ne ajute să găsim una bună și robustă.

-Oportunități noi de a crea noi locuri de muncă

-Copii și femei care aud Evanghelia, Domnul să le dea credința lor mântuitoare

-Lăsați copiii noștri să crească cu frica și dragostea Domnului

-Pentru oamenii care au fost la înmormântarea lui Liviu de la C. De Arges și au auzit CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU. Să se nască credința în Mântuitorul.

-Pentru soția lui Traian, care are Alzheimer.

-Pentru prima noastră înmormântare de la Nenciulesti unde am preluat luna aceasta.

-Pentru muncitori să-l aducă pe Domnul la seceriș

-Mântuirea celor cărora le este predicată Evanghelia
More about this source textSource text required for additional translation information
Send feedback
Side panels

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba