Mihail GeabouNoutati din misiune

Misionari „The World Race” la Alexandria

By mai 25, 2019 iunie 25th, 2019 No Comments

In data de 8 martie ne-am bucurat sa cunoastem pe Gisele si Samantha – doua misionare venite in Romania prin organizatia The World Race.
Impreuna am plecat la Orbeasca unde fetele au tinut o lectie pentru copii. Atat mesajul lui Gisele cat si cantarea Samanthei a fost despre Lumina—Hristos este lumina, noi traiam in intuneric. Dar oricine ajunge sa experimenteze viata in lumina nu-si mai doreste sa se intoarca in intuneric. Fie ca si acesti copii sa fie o lumina, sa poarte lumina lui Hristos!
Spre seara am ajuns in Alexandria la intalnirea de tineret. A fost un timp extraordinar de benefic. Adolescentii din grupul nostru au putut sa auda experientele de viata si modul in care Gisele si Samantha au ajuns sa cunoasca pe Domnul Isus. Fara indoiala ca aceste marturi au avut un impact deosebit, mai ales pentru cei care inca n-au ales Calea Domnului.
Atat copiii din Orbeasca cat si tinerii din Alexandria s-au bucurat nu doar pentru slujirea spirituala a lui Gisele si Samantha dar si pentru faptul ca au putut exersa limba engleza cu persoane ce provin chiar din SUA.
Dumnezeu este minunat pentru modul in care aduce impreuna slujitori din intreaga lume!

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba