Mihaela PetreNoutati din misiune

Mergi prin credinta si El iti va purta de grija

By aprilie 1, 2020 No Comments

‘’Iata ce mai gandesc in inima mea si iata ce ma face sa mai trag nadejde: bunatatile Domnului nu s-au sfarsit, indurarile Lui nu sunt la capat, ci se innoiesc în fiecare dimineata. Si credincioşia Ta este atat de mare!’’ (Plangerile lui Ieremia 3:21-23)

Iata ca ma apropii cu pasi repezi de terminare cursurilor E2E. Au fost niste luni pline de binecuvantare si in acelasi timp de incercari. Au fost provocari dar si lupte spirituale. Multumiri fie aduse lui Dumnezeu care mi-a dat putere sa merg inainte si sa privesc la crucea Domnului Isus. Dumnezeu lucreaza si de multe ori am ramas surprinsa sa vad cat de repede raspunde rugaciunilor, daca acestea sunt facute din toata inima.

 

‘’Mana mea il va sprijini, si bratul Meu il va intari.’’ (Psalmul 89:21)

In luna octombrie a anului 2019 Dumnezeu m-a binecuvantat cu o masina. Desi nu este noua si are ceva ani, totusi ma pot folosi de ea atat pentru lucrare cat si pentru nevoile mele personale. Dumnezeu sa binecuvanteze familia care mi-a daruit-o!

De asemenea, am vazut mana Domnului la lucru si in privinta resurselor financiare. Sarbatoarea Nasterii Domnului se apropia si vedeam ca ramasesem cu doar cativa lei in buzunar, insa stiam ca de foame nu vom muri (eu si mama mea). Ne gandeam ca oricum, ceea ce conteaza cel mai mult in aceasta perioada a sarbatorilor nu este numarul bucatelor de pe masa, ci inima. Sa avem o inima multumitoare si sa ne gandim cu adevarat la cel care merita toata cinstea si inchinarea, adica la scumpul nostru Isus Cristos este cea mai mare bucurie.

Avand acestea in minte, Tatal nostru cel ceresc, care ne cunoaste fiecare gand, s-a ingrijit ca sa avem ce pune pe masa chiar si in aceasta perioada de sarbatori, asa ca, nu a trecut mult timp si Domnul m-a mai binecuvantat cu niste banuti pe care i-am folosit la cumpararea de alimente si a celorlalte lucruri necesare traiului de zi cu zi.

 

‘’Fiindca ma iubeste – zice Domnul – de aceea il voi izbavi; il voi ocroti, caci cunoaste Numele Meu.’’ (Psalmul 91:14)

In luna ianuarie, impreuna cu cativa studenti de la E2E am mers intr-o calatorie de promovare a lucrarii in care suntem implicati, in cateva judete din partea de vest a tarii. Personal, pot spune ca a fost o alta ocazie de a-L vedea pe Domnul la lucru.

Desi am plecat pe un drum incert, fara sa cunosc unde voi merge si ce voi face, am cerut ajutorul Domnului si i-am spus ca vreau sa merg prin credinta in aceasta calatorie. Astfel dar, El si-a aratat inca o data credinciosia fata de mine si nu m-a parasit. A deschis usi si inimi. Oamenii au fost intr-adevar miscati de lucrarea lui Dumnezeu de aici, din Oltenia si nu au ramas pasivi, ci au dorit sa contribuie si ei la largirea Imparatiei lui Dumnezeu si implicit la continuarea lucrarii de slujire in care sunt implicata in localitatea Tufeni, din judetul Olt.

Asadar, va incurajez sa nu va lasati doborati de incercari, poate de noile provocari de pe Calea Domnului, de suferinta, de boala, probleme in familie, crize de orice fel, etc. ci continuati sa sperati in Cel ce e mai tare decat lumea si decat Satan, in Cel ce vegheaza asupra sufletelor noastre, in Cel care a biruit moartea si care sta la dreapta lui Dumnezeu, Cel care este Alfa si Omega, Cel dintai si Cel de pe urma, Inceputul si Sfarsitul. Laudat sa fie Numele Lui in veci de veci! Amin!

Lucrarea cu copiii

Cu ajutorul Domnului, din luna august a anului 2019 si pana in prezent, lucrarea cu copiii functioneaza si chiar se dezvolta incet-incet. Am reusit in toamna lui 2019 sa fac un cor cu copiii, special pentru sarbatorile de iarna. Au venit regulat la repetitii intre 15-20 de copiii.

Pe 19 decembrie am mers cu un grup de adolescenti si pre-adolescenti prin sat ca sa dam invitatii de Craciun la cei pe care ii gaseam pe strada. A fost o ocazie buna de a face si evanghelizare. Dumnezeu ne-a scos in cale oameni care chiar aveau nevoie de o incurajare, de o vorba buna, de o rugaciune, de un sfat sau pur si simplu ca sa fie ascultati.

In zilele de 23-24 decembrie am mers cu colindul in satele Tufeni si Stoborasti. In ultima zi numarul copiilor care a mers cu colindul a ajuns la 35.

Ne-am bucurat ca Dumnezeu a lucrat la inima celor intalniti, fie prin impartirea de invitatii, fie prin colinde, deoarece pe 25 decembrie biserica a fost arhiplina (peste 50 de suflete). Copii, parinti, adulti, oameni in varsta, ne-am adunat cu totii si am avut o partasie frumoasa. Indifirent de motivele pentru care au venit intr-un numar asa de mare, ma bucur ca au auzit Cuvantul lui Dumnezeu. Domnul sa ii cerceteze in continuare si acea samanta semanata sa aduca rod! Amin!

Motive de rugaciune:

  • Deschiderea centrului de zi
  • Inceperea meditatiilor gratuite
  • Inceperea unui grup de adolescenti
  • Intelepciune in organizarea tuturor evenimentelor de misiune/slujire din acest an
  • Resurse financiare pentru lucrarea cu copiii si pentru lucrator

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba