Costea AlexeNoutati din misiune

Mergi pe mana lui Dumnezeu si vei fi binecuvantat

By iulie 2, 2019 No Comments

Uneori Dumnezeu iti lanseaza niste provocari si nu te obliga sa accepti, dar daca o faci, la sfarsit iti dai seama cat de binecuvantat ai fost prin faptul ca ai ales sa raspunzi pozitiv la ceea ce El iti pune in fata. Belsug de binecuvantari are Dumnezeu pregatite pentru toti cei care aleg sa urmeze planurile Lui. Si nu ma refer la un belsug material vorbind ci la cat de binecuvantat esti spiritual, imbogatit in inima ta, in relatia ta cu Dumnezeu si cu cei din jurul tau.

In urma cu ceva timp Cornel Stef, presedintele organizatiei PIEI, organizatie din care fac parte imi propune daca pot gazdui pentru 2 saptamani o familie. Nu cunosteam familia respectiva si nici ei pe noi. Un singur lucru am stiut inca de la inceput ca sunt o familie cu 6 copii, la care nu le cunosteam varstele dar mai mult de atat, nimic. Imediat m-am gandit impreuna cu sotia mea la aspectul acesta, avand in vedere ca si noi avem 4 copii, si am zis: daca Domnul ne-a pus inainte lucrul acesta, ne incredem in El, si am fost curiosi sa vedem cum v-a lucra Dumnezeu in continuare. La sfarsitul lunii mai – inceputul lunii iunie ne-am intalnit si aveam sa descoperim o familie minunata, niste oameni deosebiti dar mai presus de toate a fost acel sentiment launtric, pe care numai Duhul lui Dumnezeu poate sa-l dea, cel de familie. Am avut bucuria ca impreuna, sa lucram in comunitatea noastra mergand in vizite, lucrare cu copii, intalnire cu femeile. Am putut sa cunoastem persoane noi, sa ne rugam pentru oameni, sa le ascultam framantarile si i-am incurajat in a-L cauta pe Dumnezeu, Cel care iti da nadejde, speranta, pace, bucurie dar mai presus de toate mantuirea. Lasa-te pe mana lui Dumnezeu si vei fi uimit de felul in care El lucreaza.

O oportunitate prin care Dumnezeu a vrut sa isi arate dragostea fata de oamenii din Comani prin faptul ca Evanghelia a fost vestita si oamenii au auzit, din nou, de modul in care poti fi mantuiti, a fost printr-un eveniment care a avut loc la Caminul Cultural timp in care Corul din America au cantat spre lauda lui Dumnezeu cantari crestine, au avut marturii ale felului in care au fost schimbate vieti si un mesaj din Cuvant. Rugati-va ca Domnul sa lucreze in continuare la inima oamenilor si ei sa se lase schimbati in mintea si inima lor.

Suntem multumitori tuturor celor care vin alaturi de noi si stim ca fiecare dintre noi suntem chemati la a slujii intr-un fel s-au altul pentru largirea Imparatiei lui Dumnezeu. Depinde de cat de disponibili suntem noi in a ne lasa folositi de El.

Fie ca esti omul care lucrezi pe campul de misiune, fie ca esti cel care sustii in rugaciune, fie ca esti cel care vorbesti despre noi la altii si incerci sa promovezi lucrarea din Comani sau poate scrii cate un mesaj de incurajare care vine exact atunci cand am nevoie, fie ca esti cel care sustii financiar familia noastra sau un proiect al lucrarii cu totii suntem la fel de importanti in lucrarea lui Dumnezeu, suntem la fel de valorosi si este nevoie de fiecare dintre noi ca lucru sa fie un lucru bine facut. Daca ceea ce faci pentru lucarea lui Dumnezeu faci cu credinciosie vei fi rasplatit cu siguranta pentru ca Domnul asa promite.

Multumesc lui Dumnezeu pentru fiecare dintre voi, fiti binecuvantati.

Motive de rugaciune:

  • Intelepciune in orice lucru
  • Protectia familiei noastre
  • Un microbuz pentru lucrare – avem nevoie in transportul oamenilor in diferite situatii dar si atunci cand sunt echipe mai mari pt transportul lor fie la aeroport sau in diferite locatii din tara
  • Lucrarea cu femeile – mantuire lor dar si intelepciune sotiei mele pentru a se apropia mai mult de ele
  • Dorim sa achizitionam proprietatea de langa biserica, pentru noi (resurse financiare)

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba