Cornel MoldoveanuNoutati din misiune

Mai mult decât cuceritori

By februarie 2, 2021 No Comments

Fiti binecuvatat. Pentru ca a trecut luna ianuarie asi dorii sa va inpartasesc unele din activitatile din luna aceasta.
In primul rand am continuat evanghelizarea din casa in casa prin intermediul cadourilor pentru copii. In timpul desfasurarii acestei lucrari am avut si satisfactii  din pricina deschiderii de inima a unor familii dar si intristari cand am vazut cat de indiferenti si nepasatori sunt unii oamenii fata de sufetele lor. Am intocmit si o lista cu cei care s-au aratat deschiisi pentru ca in felul acesat sa mai tin levatura cu ei

La noi la Biserica la fiecare sfarsit de an fiecare membru aduce cate ceva din ce a pregatit pentru iarna. Bulion, acrituri la borcan, faina , cartofi, malai, fasole. Le strangem pe toate si le dam in sat la cateva familii de oameni nevoiasi. Asa ca si anul acesta cateva famili au fost binecuvantate si prin aceata initiativa.

S-a continuat lucrarea de studiu biblic si de engleza prin sora Florina Darvell dar si lucrarea cu copii. Prilej cu care unii copii au fost invatati cum sa faca un  desert rapid.

Tot in luna acest am avut bucuria ca o familie si doi tineri sa doreasca sa-L marturiseasca pe Domnul Isus si in apa botezului asa ca am inceput un ciclu de pregatire in vederea efectuarii acestui act. Ne-am dorii ca botezul sa-l facem la vara cand este cald. Avem un  rau in Rosiori.

Tot odata ne-am inteles cu misionarii Piei din zona de sud ca pe fiecare ultima Marti din luna sa ne ajutam in evanghelizarea comunelor de unde facem parte fiecare. Din pacate nu am putut-o face martea trecuta pentru ca a nins insa maine cu ajutorul lui Dumnezeu vom fii la Beciu. Punctul de lucru al fratelui Florin Stanciu.

Rugati-va si pentru mine:
1.. Calauzire in toate hotararile luate cu privire la biserica si nu numai
2.. Ca Domnul sa imi dea un dar de evanghelist pentru ca Cuvantul semanat sa ajunga la inima oamenilor si El sa-l faca roditor.
3..Pentru ca Domnul Isus sa ridice lucratori la secerisul Lui din comuna Maldaeni
4..  Ca El sa ne ajute sa ne lepadam  de noi insine si astfel sa fim unpluti de Duhul Lui.
5… Cuvantul semanat sa gaseasca pamant bun care sa aduca rod bogat.
6…Ca Domnul sa ne izbavesca de atacurile celui rau si sa ne dea credinta ca in toate lucrurile noi suntem mai mult decat biruitori.

Fiti binecuvintati,

Cornel Moldoveanu

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba