Cornel MoldoveanuNoutati din misiune

Lucrarea minunată a Lui Dumnezeu pe sate

By martie 22, 2021 No Comments

  Iubiți frați în Domnul Isus, luna Februarie și începutul lunii Martie au fost însoțite de harul și prezența Domnului Isus.

Încă din prima parte a lunii am început cu evanghelizare în comuna Beciu.  Aici împreună cu cinici frați și patru surori am luat străzile din comuna la rând vestindu-L pe Domnul Isus și rugându-ne pentru câți mai mulți dintre ei. Am avut un timp foarte special atât noi ca grup, cât și multele persoane care au avut inimile deschise.
 
    Deasemeni am continuat lucrarea cu cutiile. Atunci când am primit cutiile am avut termen până în luna februarie de a le da. Am mers la grădinițele  din sat unde am avut prilejul să fac bucurie copiilor, dar și să le dau câte o broșură creștină și să spun câte ceva de Domnul Isus.
                             
  Pe 23 februarie am fost la fel în evanghizare pe străzile din comuna Mârșani. Ca și la Beciu am făcut echipe de 2 câte 2 și am mers pe stradă, acolo unde am vestit Dragostea Domnului Isus și iertarea de păcate prin credința în El.

  Deasemenea am avut o mare bucurie la începutul  lunii Martie. Mai exact pe 6 Martie a fost o întâlnire de femei în Biserica nostră. Am avut ocazia să invit cam vreo 10-12 femei din cele pe care le-am evanghelizat prin cutiile pentru copii și mulțumesc Domnului că au venit toate. Eu nu am participat la program ci doar la organizarea lui. Restul a fost condus de femei, pentru femei.  Programul a fost condus  de Sora Florina Darvell cu sora Alina Sfetcu și soția mea Lucia.  Împreuna cu surorile de la Beciu și surorile din Biserică au fost în jur de 26 de femei.
                            


  Prin harul lui Dumnezeu vrem să continuăm acestă lucrare cu femeile prin soția mea și sora  Florina. Ne dorim când se va face mai cald să facem o întalnire de tineret în cort. Avem un cort de 12 m pe 6 m.


  Ne-am propus ca cel puțin odata pe luna să facem evanghelizare pe stradă sau în cort.
Totodată ne dorim să facem um club pentru copii. Acolo unde pe  copii sau pe tinerii să îi învățăm despre Domnul Isus, dar și să avem o masă sau două de tenis/șah și să îi servim cu un ceai și ceva fursecuri.

Cornel Moldoveanu, Misionar PIEI

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba