Palcau Veronica

Isus este motivul acestor sarbatori!

By decembrie 28, 2018 No Comments

Dragi parteneri,

Sunt entuziasmata dar in acelasi timp si emotionata pentru a va spune cum Dumnezeu a lucrat intr-un mod extraordinar la evenimentul special de Sambata trecuta pentru grupele de copiii de pe sate impreuna cu grupurile din Draganesti. Peste 50 de copiii, din 4 localitati au participat la acest eveniment.

Fiecare grupa a avut ocazia sa prezinte numele grupului, localitatea de unde fac parte, sa spuna cate un verset ca grup, imnul cantarii “Poemul Mantuirii” pe care toate grupele au cantat si un colind. Mi-as fi dorit sa fiti parte la acest eveniment pentru a vedea bucuria si expresia de pe fetele lor in a lauda pe Dumnezeu. Cu siguranta, Dumnezeu a fost laudat si glorificat prin acesti copiii, si prin tot ce s-a facut in acest eveniment.

Deasemenea, sunt multumitoare pentru fiecare lider care si-au luat din timpul lor in care si-au adus grupele lor de copiii la acest eveniment indiferent de vreme asa incat evenimentul sa fie un succes incredibil. Dupa eveniment, copiii au luat si pranz impreuna cu lliderii, intr-adevar a fost un eveniment binecuvantat de Dumnezeu. Vreau sa aduc multumiri pentru partenerii care au ajutat la acest eveniment prin diferite moduri, fie prin rugaciuni si chiar si financiar pentru acesti copii sa aiba si mici daruri. Fie ca El sa primeasca toata gloria, onoarea si lauda, in veci de veci.

 

Motive de rugaciune: 
  • pentru toti copiii acre au participat la acest eveniment ca Dumnezeu sa cerceteze suflete lor si sa de-a mantuire;
  • pentru ca samanta care a fost pus in ei sa dea rod la timpul hotarat de Dumnezeu;
  • pentru parintii lor sa aiba dorinta de a veni la biserica dar mai ales sa-L accepte pe Isus ca Mantuitor personal.

Daca doresti sa o sustii financiar pe Veronica Palcau si lucrarea pe care aceasta o face, o poti face prin donatie AICI

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba