Costea RaulNoutati din misiune

“Isa este Singura mea salvare” عيسى هو خلاصي الوحيد

By februarie 24, 2020 martie 14th, 2020 No Comments

Povestea lui Miriam a inceput acum cateva zile dupa ce Ana a avut un vis. In visul ei Dumnezeu i-a spus ”te trimit”.
Pentru ca ea m-a intrebat ce parere am si ce ar putea visul sa semnifice, i-am explicat ce inseamna sa ai o chemare si ce inseamna sa fii trimis. Chemarea este pentru intreaga viata, in schimb, trimiterea poate fi pentru un scop concret. Imediat dupa discutia noastra, am iesit din sediul biroului si afara am intalnit o femeie. Ana isi dorea sa mearga acasa, dar eu vazand-o pe femeia de afara, am trimis-o pe Ana sa vorbeasca cu ea. In Irak prenumele Miriam nu este foarte des intalnit. Ea ne-a povestit cum tatal ei a avut un vis in care Dumnezeu i-a cerut sa isi numeasca fiica Miriam si asa a facut. Ea este de religie musulmana si a venit in Craiova pentru masterat.

Ana a petrecut doua ore cu ea timp in care a invatat-o cateva cuvinte in limba romana si prin acestea Ana a putut sa ii spuna despre Isus sau ”Isa” in limba araba. Miriam a marturisit ca ea nu stie despre Isus ci despre Allah. Astfel Ana a putut sa ii spuna despre Evanghelie si despre ”Isa” care este singura cale de salvare. In urmatoarea zi ele s-au intalnit din nou iar, Miriam a aratat spre mine si Ana spunandu-ne ca suntem ca o familie pentru ea aici. Este posibil ca in curand Ana sa mearga sa-i intalneasca pe ceilalti colegi musulmani a-i lui Miriam.
Te rugam sa te rogi ca Dumnezeu sa se indure de tinerii musulmani din Craiova si sa deschida atat usi cat si inimi pentru Evanghelie.

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba