Adrian JurgeNoutati din misiune

Invatand sa privim spre soare

By martie 29, 2020 No Comments

“Imi place! Ce zici daca vi la intalnirile noastre sa prezinti ceea ce mi-ai spus mie?”, acestea au fost cuvintele lui Marian, presedintele asociatiei studentilor de la facultatea de inginerie, dupa intalnirea mea cu el. Invitatia lui de a pasi in grupul lor pentru un discurs despre cine sunt si ce fac a fost o onoare si un dar de la Domnul.

Am avut placerea de a sta in fata unui grup de aproximativ 50 de studenti pentru a le impartasi viziunea mea ce are in centru inspiratia si incurajarea tinerilor de a vedea viata si pe ei insisi asa cum au fost meniti sa fie. Adica purtatori de slava divina, reprezentanti ai Cerului, chemati la o relatie personala, apropiata si de parteneriat cu Creatorul lor.

Ceea ce este un alt fel de a spune ca trebuie sa invatam sa privim spre soare.

Prezenta mea in mijlocul lor este o punte pe care vreau sa pasesc spre ceea ce Domnul are in plan pentru ei. Rugati-va sa-L pot reprezenta corect pe Isus in mijlocul lor, iar prin proiectele la care ii invit sa guste din noua ce inseamna sa traiesti la intersectia dintre Cer si pamant cu Isus.

Continui sa ma intalnesc cu Antonio pentru discutiile pe teme biblice si astfel are ocazia sa patrunda tot mai mult in viata comunitatii noastre ca biserica a lui Dumnezeu.

De asemenea au reinceput lectiile in penitenciarul din Craiova in care sunt si eu implicat. O lucrarea de educatie crestina si morala ce are foarte mare nevoie de interventia Duhului lui Isus pentru a transforma inimi.

Astept cu nerabdare ceea ce are pregatit Dumnezeul nostru pentru acest an, mai ales pentru acesti studenti.

Multumim pentru incurajari si rugaciuni.

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba