Adrian JurgeNoutati din misiune

Inspiratia artelor

By iulie 4, 2019 No Comments

Proiectul cel mult asteptat de mine a inceput cu asalt. Am avut ocazia de a colabora cu un Afterschool din Craiova unde am realizat logo-ul gradinitei si astfel am deschis o usa pentru viitoare colaborari.

Ei au solicitat si ajutor in ce priveste instruirea copiilor in pictura si desen pentru una din clasele lor.

Cu ajutorul Domnului deja lucrez la un alt concept de pictura pentru o alta gradinita cu profil international. Aici voi avea ca si voluntari o echipa de patru tineri din America, artisti veniti cu programul World Race!

Cu aceasta echipa de studenti americani merg 4 zile pe saptamana la camine pentru a interactiona cu studenti romani. Intr-una din zile am mers la caminul de la facultatea de medicina si am cunoscut doua studente care s-au bucurat de o doza de Pepsi, acum in sesiune si de discutii profunde pe tema bucuriei care o pot gasi in Dumnezeu, avand in vedere ca una dintre ele tocmai ce a iesit dintr-o depresie acuta. Ne-a uimit sinceritatea ei ca inca nu poate intelege existenta lui Dumnezeu, desi doreste sa creada, pentru ca vede cat de minunata este viata in multe feluri, in ciuda durerii care o poate cauza. I-am spus ca acesta este startul in a-L descoperi pe Dumnezeu, o inima sincera care doreste asta. Rugati-va pentru Mihaela si Simona.

Impreuna cu cei patru tineri artisti din America si doi studenti de la agronomie am petrecut un timp prin Parcul Romanescu ce a avut loc la solicitarea studentilor de la agronomie cu care urmeaza sa mai petrecem timp in urmatoarele saptamani cu scopul dezvoltarii relatiilor si slujirii lor conform nevoilor lor!

Rugati-va pentru lucrarea intre studenti! Sunt multi tineri ce se lupta cu depresia si singuratatea.

Am lucrat de asemenea 3 zile la un proiect de pictura pe perete cu ajutorul a doi voluntari din USA ce doresc sa lucreze pe viitor cu mine in proiectul Inspiratia artelor! Am realizat o harta a lumii in sala unde avem evenimentele cu studentii si intalnirile cu echipa de misionari.

Rugati-va, pentru ca acest proiect ce implica arta are mare potential de a atrage voluntari tineri din Craiova si alte tari!

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba