Mihail GeabouNoutati din misiune

„In seara asta servim pizza!”

By mai 25, 2019 iunie 25th, 2019 No Comments

Fara indoiala ca cea mai importanta nevoie a omului este mantuirea sufletului. Din pacate insa, cele mai simtite nevoi ale omului sunt cele trupesti, fizice. Domnul Isus a venit sa aduca mantuirea dar nu a neglijat durerea si nevoile trupului.
Prin bunavointa si generozitatea unor oameni ne-am bucurat sa primim spre a fi distribuite o multime de pizza. In mare graba, ca sa nu se dezghete, mii de pizza au fost distribuite si in judetul Teleorman prin intermediul Bisericii Calea Domnului din Alexandria in cadrul parteneriatului cu Biserica Speranta din Draganesti Olt. Prin bunatatea lui Dumnezeu, seara, in foarte multe case, cuptoarele s-au incins si mirosul de pizza anunta cina.
Cu ocazia aceasta am descoperit ceva: in timp ce multi nu aveau loc in congelator sa pastreze cateva pizza, altii n-aveau congelator iar o familie n-avea nici cuptor unde sa coaca pizza.
Multumim lui Dumnezeu ca ingrijeste de nevoile noastre! Multumim ca ne foloseste ca sa ajutam si la implinirea nevoilor semenilor nostri!

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba