Noutati din misiuneTraian Chilau

Împreună în Frățioasa Prețioasă

By ianuarie 31, 2021 No Comments

Deși sunt multe de scris, voi alege doar câteva lucruri pe care le puteți împărtăși în lucrarea mea în Evanghelie. Pe 3 ianuarie, o soră pe nume Daniela a mers la Dumnezeu. Ea a fost gazda adunărilor din satul Oiești Biserica, unde am auzit prima dată Cuvântul lui Dumnezeu. A avut cinci copii, dar Dumnezeu este Suveran; El are pretenții față de fiecare dintre noi ca Răscumpărătorul nostru și noi suntem ai Lui. Astăzi, în timp ce scriu, am primit un telefon de la satul Rotunda. Un alt credincios a murit la spital. Voi merge acolo pentru a vedea ce este nevoie. Știu că era săracă și cred că va trebui să mă ocup de aranjamentele funerare și de doliu.

Vă rugăm să ne sprijiniți în reluarea activității de rugăciune pentru orfanii pe care i-am oprit din cauza COVID-19. Am decis să ne întâlnim la biserică în fiecare vineri, de la 10 la 12. Îmi iau de ce au nevoie împreună cu hrana spirituală a Cuvântului, Cântărilor și Rugăciunii. Într-un cuvânt, momente ale Raiului. Nu pot descrie bucuria lor la telefon cu sora Gabi și sora Rodica! Ca parte a comitetului de parteneriat al SUA, au vizitat programul de orfelinat de atâtea ori și au turnat în inimile orfane multe picături de bucurie.

Alte noutăți luna aceasta: am fost programat la Spitalul Fundeni pentru un control al transplantului meu de ficat. Știrile depășesc așteptările bune! Vă mulțumesc din suflet pentru ajutorul pe care l-ați oferit atât prin rugăciune, cât și financiar.

În sfârșit, aș vrea să spun că este și o bucurie la 21 seara în fiecare seară când sună telefonul pentru a lua un medicament. Tot la acea oră mă informează că am o întâlnire la Tronul Harului cu toți misionarii PIEI pentru rugăciune și părtășie. Domnul Isus să-l binecuvânteze pe fratele Timotei, noul director român PIEI care a propus acest lucru. Acum marea bucurie a acestui ceas de rugăciune am propus-o în toate bisericile în care slujesc și mulți o practică.

Încheierea cu Geneza 39: 2-3 „Domnul a fost cu Iosif și a fost un om de succes; și era în casa stăpânului său egiptean. Și stăpânul său a văzut că Domnul era cu el și că Domnul a făcut ca tot ceea ce a făcut să prospere în mâna lui. ” Vreau același lucru și mă rog să fie așa pentru comitetele PIEI din România și SUA, peste familia lui Ed și Diana, peste familia lui Matei Scheau, sora Naomi, sora Mărioara Barac și copiii ei.

În harul lui Dumnezeu,

Traian Chilau – misionar PIEI.

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba