Costea RaulNoutati din misiune

Impactul a 72 americani in Romania

By mai 31, 2019 No Comments

“Mare este secerisul, dar putini sunt lucratorii”. Saptamana trecuta am fost mai mult decat binecuvantati. Am avut privilegiul sa lucram alaturi de o echipa World Race si parintii lor, care au venit pana in Romania sa slujeasca impreuna cu noi cateva zile.  De asemenea, un grup de tineri din Texas au venit sa ne binecuvanteze cu darul pe care Dumnezeu l-a pus in ei. Dumnezeu ne-a trimis lucratori sa ne ajute in ogorul Lui si am fost onorati sa il reprezentam pe Isus alaturi de ei.

Primul eveniment pe care l-am organizat a fost cel pentru copii in Draganesti-Olt. Am fost foarte fericiti sa vedem peste 100 de copii doritori sa auda despre Isus prin povesti biblice, cantecele, jocuri si picturi. La final, au fost binecuvantati cu mici cadouri ca sa le arate ca viata alaturi de Dumnezeu este o viata plina de abundenta.

A doua zi am calatorit la Craiova pentru a reconstitui rugaciunea lui Iosua si pentru evenimentul de socializare. In timp ce inconjuram universitatea, ne-am rugat pentru oras, pentru locuitori si pentru misionarii care lucreaza acolo cu scopul de a extinde Imparatia lui Dumnezeu. Urmand modelul poporului Israel care a inconjurat cetatea Ierihon pentru a o cuceri, si noi ne-am rugat pentru ca zidurile spirituale ale Craiovei sa cada si oamenii sa vina la Cristos.  Dupa amiaza, am avut un timp de partasie la evenimentul de socializare. Multi oameni au venit si, in timp ce ascultam grupul de tineri din Texas cantand, am impartasit povesti, ne-am incurajat unii pe altii si ne-am rugat impreuna.  Spre final, Ashley din grupul World Race ne-a prezentat cum a fost viata ei inainte sa Il cunoasca pe Dumnezeu. Prin marturia ei, ni s-a amintit inca o data ca nimic nu este important in viata si ca nimic nu ne poate aduce fericirea daca nu Il avem pe Isus in inimile noastre.  Unul din oamenii care au participat la eveniment ne-a spus ca am adus ingerii sa cante si a venit chiar si duminica la Biserica. O alta doamna care a venit la Biserica a fost foarte atinsa si a spus ca acum intelege ce inseamna viata vesnica si nevoia pentru Isus in viata ei.

In ultima zi de PVT am fost la Maldaeni cu scopul de a duce Evanghelia oamenilor de acolo prin diferite proiecte. Am impartit Nou Testamente pe strada si ne-am rugat pentru toti locuitorii. Cu sprijinul bisericii locale, am avut posibilitatea sa slujim locuitorii prin teste de glicemie sau masurarea tensiunii, si sa le oferim ochelari gratuit celor in nevoie. Totusi, cel mai important lucru pe care l-am putut da a fost ajutorul spiritual. Am creat statii de rugaciune cu oameni dispusi sa asculte problemele celor care au venit, sa ii incurajeze si sa se roage pentru ei. Dumnezeu ne-a trimis mai multi oameni decat ne asteptam, iar pana la sfarsitul zilei am putut fii o bincuvantare pentru mai mult de 100 de oameni.

Suntem recunoscatori Domnului pentru ca ne-a dat puterea si resursele sa le slujim celor care au venit la aceste evenimente. De asemenea, suntem plini de multumire fata de cei care ne-au ajutat: grupul World Race, parintii lor si grupul din Texas. Chiar daca suntem din natiuni si state diferite ne uneste un lucru important: suntem impreuna lucratori cu Dumnezeu si tot ce facem e pentru Gloria Lui!

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba