Noutati din misiune

Har peste har (IV) – Vizite la familii nevoiase

By august 13, 2019 august 14th, 2019 No Comments

In aceste 3 zile au fost vizitate 20 de familii sarace cu copii. Pe langa un mic ajutor pe care l-am oferit acestor familii printr-o plasa cu alimente si ceva haine, am dorit mult sa le oferim speranta si dragoste. Ne-am rugat mult pentru acest lucru, iar prin harul Domnului cred ca am reusit. Relatia cu unii copii a devenit atat de stransa pe parcursul intalnirilor in cadrul VBS-ului, incat nu plecau pana nu isi imbratisau liderii de grupa („dinastie”), iar cand am ajuns la ei acasa, nici macar nu se uitau in plasa, ci sorbeau fiecare gest de dragoste. Un baietel chiar nu s-a mai putut stapani si a inceput sa planga gandindu-se ca in curand vor pleca acesti oameni deosebiti.

Este dureros sa te uiti la chipul unui copil si sa citesti tristete si durere chiar si intr-un zambet. Asa este micuta Daniela. Parintii sunt despartiti si sunt plecati. Ea este crescuta de bunicii ei. Cand am rugat-o sa ne spuna pentru ce ar dori sa ne rugam a spus: „parintii mei sa se impace si sa vina acasa”. Nu a dorit nimic altceva.

Purtati in rugaciune aceste familii sarace si acesti copii greu incercati inca din copilarie, ca Domnul sa le ofere mangaiere sufleteasca si alinare dupa voia Lui!

Citeste in continuare articolul principal: Har peste har

Citeste in continuare partea a II-a: Har peste har – VBS pentru copii

Citeste in continuare partea a III-a: Har peste har – Activitati sportive pentru tineri

Citeste in continuare partea a V-a: Har peste har – Misiunea medicala

Citeste in continuare partea a VI-a: Har peste har – Activitati administrative

Citeste in continuare partea a VII-a: Har peste har – Evanghelizare

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba