Noutati din misiune

Har peste har (II) – VBS pentru copii

By august 13, 2019 august 14th, 2019 No Comments

In cele 3 zile de evanghelizare o componenta importanta a fost sa comunicam mesajul Evangheliei copiilor ca acestia sa cunoasca pe Domnul inca de mici.

Tema abordata a fost „Iosif – misterele din Egipt”. Copiii au putut afla mai multe despre antichitatile din Egipt, cultura acestui popor, specialitatile culinare din Egipt, dar mai ales o parte foarte importanta din istoria acestui popor. Impreuna cu domnul Carther arheologul, copiii au descoperit modul in care Dumnezeu a lucrat in viata lui Iosif.

A fost o mare bucurie pentru copii sa cunoasca toate aceste lucruri, incat in fiecare zi numarul lor a fost constant. Insa cel mai uimitor a fost cand in ziua de duminica, desi a plouat pe tot parcursul intalnirii, copiii au venit la fel de multi plini de bucurie si curiozitate.

Ne dorim si ne rugam ca acesti copii care provin din familii defavorizate, familii monoparentale sau chiar traiesc cu bunicii, in timp ce parintii sunt plecati in alta tara sau sunt despartiti, care trec prin tot felul de necazuri, sa priveasca spre viitor cu speranta si entuziasm, amintindu-si de experienta lui Iosif. Avand credinta in Dumnezeu care poate schimba raul in bine, ne rugam ca intr-o zi sa ajunga la randul lor, sa biruiasca raul prin bine.

Citeste in continuare articolul principal: Har peste har

Citeste in continuare partea a III-a: Har peste har – Activitati sportive pentru tineri

Citeste in continuare partea a IV-a: Har peste har – Vizite la familii nevoiase

Citeste in continuare partea a V-a: Har peste har – Misiunea medicala

Citeste in continuare partea a VI-a: Har peste har – Activitati administrative

Citeste in continuare partea a VII-a: Har peste har – Evanghelizare

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba