Noutati din misiune

Har peste har (V) – Misiunea medicala

By august 13, 2019 No Comments

Prin harul lui Dumnezeu oamenii din Icoana au putut beneficia in acest an de serviciile unei echipe medicale foarte vasta si foarte bine dotata. Echipa a fost impartita in 4 cabinete cu medici specialisti pe fiecare ramura: pediatrie, ortopedie, stomatologie, medicina generala, plus un stand de medicamente bine echipat. In total echipa a fost alcatuita din peste 12 persoane cu pregatire si experienta.

In ciuda tuturor acestor beneficii, cel rau a lucrat si prin diverse mijloace a facut ca oamenii sa nu dea navala. Un mod in care diavolul a cautat sa ne descurajeze a fost ca, in dimineata zilei de sambata, in Floru, au avut loc doua pomeni. Majoritatea oamenilor din sat a fost acolo. Abia dupa terminare localnicii au inceput sa vina, desi aveau invitatie si erau in cunostinta de cauza.

Totusi Domnul si-a facut simtita prezenta chiar si in mijlocul acestei situatii. Fiindca nu erau deloc pacienti, am trimis cateva persoane din echipa sa mearga prin sat sa le readuca aminte oamenilor de aceasta oportunitate. Mergand prin sat, trimisii nostri nu zareau nici macar un om pe strada. Descurajati, s-au oprit, s-au asezat si s-au rugat lui Dumnezeu sa le scoata oameni in cale. Nici bine nu au spus „amin” si dintr-o curte au iesit 4 persoane, mai apoi de peste drum a iesit cineva si s-au mai adaugat si altii. In final, au fost consultate peste 60 de persoane.

Citeste in continuare articolul principal: Har peste har

Citeste in continuare partea a II-a: Har peste har – VBS pentru copii

Citeste in continuare partea a III-a: Har peste har – Activitati sportive pentru tineri

Citeste in continuare partea a IV-a: Har peste har – Vizite la familii nevoiase

Citeste in continuare partea a VI-a: Har peste har – Activitati administrative

Citeste in continuare partea a VII-a: Har peste har – Evanghelizare

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba