Noutati din misiune

Har peste har (VII) – Evanghelizare

By august 13, 2019 No Comments

Pe langa evanghelizarea pe strada in care am putut sta de vorba cu oamenii din Icoana, sa le indreptam atentia catre Dumnezeu si sa le oferim cate un ziar crestin sau un Nou Testament, anul acesta profitand de numarul mare in care ne-am adunat, am organizat in fiecare seara un eveniment evanghelistic in parcul din Icoana.

Desi nu au fost multi oameni prezenti, in ciuda numeroaselor invitatii, ne-am bucurat sa vedem totusi un grup de 10-15 persoane din sat care a venit constant si multi altii care au putut asculta cantece crestine si Evanghelia vestita pentru ca locuiau in imediata apropiere a parcului. Ba chiar unii soferi din curiozitate opreau, priveau, ascultau putin, dupa care plecau.

In ziua de duminica din cauza ploii care nu dadea semne sa se opreasca, initial am anulat intanirea din parc. Totusi, am fost incurajati si uimiti sa vedem cum tinerii si copiii sunau sa intrebe daca totusi mai venim in parc. Bucuria a fost mare pentru toti pentru ca si ploaia s-a oprit si am putut incheia cele 3 zile impreuna cu oamenii din Icoana inaintea lui Dumnezeu.

El sa aiba mila si sa lucreze si mai departe! Ne rugam ca tot ce s-a facut in aceste 3 zile sa nu fie doar niste proiecte cu un final, ci un inceput in care Cuvantul prezentat sa aduca rod si multi din Icoana sa primeasca harul mantuirii!

Citeste in continuare articolul principal: Har peste har

Citeste in continuare partea a II-a: Har peste har – VBS pentru copii

Citeste in continuare partea a III-a: Har peste har – Activitati sportive pentru tineri

Citeste in continuare partea a IV-a: Har peste har – Vizite la familii nevoiase

Citeste in continuare partea a V-a: Har peste har – Misiunea medicala

Citeste in continuare partea a VI-a: Har peste har – Activitati administrative

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba