Noutati din misiune

Har peste har (III) – Activitati sportive pentru tineri

By august 13, 2019 august 14th, 2019 No Comments

In cele 3 zile de evanghelizare alaturi de grupul de credinciosi din Bucuresti, am dorit mult sa ne adresam tinerilor. Experienta ne-a aratat ca un mod de a face asta este sa petrecem timp cu ei, intr-un fel care ii atrage. Dorim astfel sa legam relatii, sa ne cunoasca si sa vada ca ne pasa de ei, de sufletul lor, ca le dorim binele, ca le dorim vesnicia alaturi de Dumnezeu.

Si in Icoana, sportul e la putere printre tineri! Pe langa nelipsitul si mult doritul joc de fotbal, tinerii au putut experimenta si alte jocuri cum ar fi trasul cu arcul pe echipe.
Desi initial cooperarea a fost mai dificila, ulterior a fost o mare incurajare sa vedem cum, dupa doar 3 zile in care crestinii le-au acordat atentie, importanta si dragoste, s-au deschis atat de mult incat la incheiere, intristati, au intrebat „cand se vor mai intoarce?”. Am putut vedea inca o data cat de important este sa petrecem timp cu generatia tanara, sa ascultam si sa aratam ca ne pasa.

Totodata, a reiesit in evidenta importanta marturiei personale – puterea exemplului. Imi aduc aminte de o zicala amuzanta: „daca vrei sa vezi cat de pocait este un baiat, joaca un meci de fotbal cu el”. Am dorit mult ca tinerii din Icoana sa cunoasca si sa observe in practica modul de viata a unor tineri credinciosi: cum traiesc, cum vorbesc, cum reactioneaza intr-o competitie sportiva. Pentru mine personal, cand eram adolescent, acest lucru a contribuit mult la intoarcerea mea la Dumnezeu. Ma rog ca aceste zile sa fie cu impact in viata tututror tinerilor care au fost prezenti!

Citeste in continuare articolul principal: Har peste har

Citeste in continuare partea a II-a: Har peste har – VBS pentru copii

Citeste in continuare partea a IV-a: Har peste har – Vizite la familii nevoiase

Citeste in continuare partea a V-a: Har peste har – Misiunea medicala

Citeste in continuare partea a VI-a: Har peste har – Activitati administrative

Citeste in continuare partea a VII-a: Har peste har – Evanghelizare

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba