Noutati din misiune

Har peste har (VI) – Activitati administrative

By august 13, 2019 No Comments

In bunatatea Domnului am reusit sa inlocuim prima parte a gardului bisericii din Floru si sa reconditionam partea frontala a gardului care este din fier. Domnul a fost de partea noastra si in realizarea acestor obiective!

In zilele de vineri si sambata cand s-au desfasurat aceste activitati nu a plouat deloc, ba chiar a fost usor innorat astfel incat sa nu fie foarte istovitoare munca. Daca ar fi plouat s-ar fi ingreunat imediat procesul pentru ca s-au folosit instrumente electrice si s-a vopsit. Domnul sa fie laudat pentru toate!

Acest proiect a fost de mare folos si un mare raspuns la rugaciunea credinciosilor din Icoana deoarece gardurile sunt vechi de peste aproximativ 20 de ani si deja ofereau un aspect foarte neingrijit si parasit. In mediul rural, atat pentru o gospodarie cat si pentru o institutie, modul in care arata o curte sau o cladire este ca o carte de vizita. Poti sa rostesti cuvinte foarte frumoase, dar daca nu se vede ca esti gospodar nu castigi atentia si respectul oamenilor.

Ne bucuram ca putem fi o marturie in comunitate chiar si prin aceste detalii exterioare! Ne rugam ca Dumnezeu sa pregateasca resurse pentru finalizarea lucrarilor incepute!

Citeste in continuare articolul principal: Har peste har

Citeste in continuare partea a II-a: Har peste har – VBS pentru copii

Citeste in continuare partea a III-a: Har peste har – Activitati sportive pentru tineri

Citeste in continuare partea a IV-a: Har peste har – Vizite la familii nevoiase

Citeste in continuare partea a V-a: Har peste har – Misiunea medicala

Citeste in continuare partea a VII-a: Har peste har – Evanghelizare

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba