Florin Sfetcu

Misionar

Numele meu este Sfetcu Florin Iulian si am fost nascut pe 20 iulie 1975 in Rosiori de Vede. Mi-am petrecut adolescenta in localitatea natala.
La varsta de 31 de ani, Dumnezeu si-a aratat marea Sa mila fata de mine!
El si-a aratat indurarea Sa, scotandu-ma din intunericul lumii si aducandu-ma la pocainta.
Din momentul in care l-am primit pe Isus in inima mea si am devenit copilul Sau, mi s-a nascut in inima o mare dorinta de a spune si altora despre planul Sau de salvare.
Au urmat 10 ani de crestere si pregatire spirituala in care Dumnezeu m-a pregatit pentru lucrarea ca misionar full time.
In anul 2006 m-am casatorit cu sotia mea, Alina, iar Dumnezeu ne-a binecuvantat cu 4 copii: Luca Nistor, Maria Lois, Debora Elisabeta si Emima Valeria (copii).
In anul 2016, noi ca familie am inteles chemarea lui Dumnezeu la misiune, iar in luna septembrie a acelui an, am inceput lucrarea de misiune in comuna Beciu, situata in judetul Teleorman.
Citeste mai mult

Doneaza pentru Florin Sfetcu

Doneaza pentru Florin Sfetcu

$
Informatii Personale

Totalul Donatiei: 20.00$

* Daca nu ai mai donat pana acum prin PayPal si intampini dificultati urmareste pasii de AICI

** Conversia de la $ la Ron se va face automat la cursul valutar curent, in momentul procesarii donatiei prin PayPal

Costea AlexeNoutati din misiune
septembrie 9, 2019

Noutati din Comani

Dumnezeu iubeste oamenii si din dragoste pentru ei, El a ales sa moara pentru ca doar prin jertfa Lui omul care isi marturiseste pacatul si se intoarce de la calea…
Adrian JurgeNoutati din misiune
august 17, 2019

Calcand pe teren sigur

Inspiratia artelor Multumesc lui Dumnezeu pentru oportinitatile din luna trecuta in care am desfasurat acest proiect cu doua scoli din Craiova. Edu For Future un afterschool in care am fost…
Noutati din misiunePalcau Veronica
august 16, 2019

Dumnezeu aduce impreuna oameni din intreaga lume!

Cu ajutorul lui Dumnezeu, la inceputul acestei luni (August), am avut o echipa de la o biserica Hillside Felowship din San Antonio, Texas. Ma bucur sa vad cum Dumnezeu aduce…