Florin Sfetcu

Misionar

Numele meu este Sfetcu Florin Iulian si am fost nascut pe 20 iulie 1975 in Rosiori de Vede. Mi-am petrecut adolescenta in localitatea natala.
La varsta de 31 de ani, Dumnezeu si-a aratat marea Sa mila fata de mine!
El si-a aratat indurarea Sa, scotandu-ma din intunericul lumii si aducandu-ma la pocainta.
Din momentul in care l-am primit pe Isus in inima mea si am devenit copilul Sau, mi s-a nascut in inima o mare dorinta de a spune si altora despre planul Sau de salvare.
Au urmat 10 ani de crestere si pregatire spirituala in care Dumnezeu m-a pregatit pentru lucrarea ca misionar full time.
In anul 2006 m-am casatorit cu sotia mea, Alina, iar Dumnezeu ne-a binecuvantat cu 4 copii: Luca Nistor, Maria Lois, Debora Elisabeta si Emima Valeria (copii).
In anul 2016, noi ca familie am inteles chemarea lui Dumnezeu la misiune, iar in luna septembrie a acelui an, am inceput lucrarea de misiune in comuna Beciu, situata in judetul Teleorman.
Citeste mai mult

Doneaza pentru Florin Sfetcu

Doneaza pentru Florin Sfetcu

$
Informatii Personale

Totalul Donatiei: 20.00$

* Daca nu ai mai donat pana acum prin PayPal si intampini dificultati urmareste pasii de AICI

** Conversia de la $ la Ron se va face automat la cursul valutar curent, in momentul procesarii donatiei prin PayPal

Costea RaulNoutati din misiune
ianuarie 28, 2020

Cu cadoul in mana si cu Isus in inima

Acesta a fost moto-ul pentru numeroasele evenimente pe care le-am avut în decembrie. Am oferit aproape 2000 de cadouri copiilor și adulților din peste 20 de localitati. L-am vestit pe…
Costea AlexeNoutati din misiune
ianuarie 28, 2020

Sarbatori binecuvantate

Prin harul lui Dumnezeu am ajuns la finalul anului 2019 si nu putem spune decat Slavit sa fie Domnul pentru credinciosia Lui si pentru faptul ca ne-a facut parte la…
Noutati din misiuneOctavian Ciudesnic
ianuarie 28, 2020

An nou…. noi inceputuri

Cu adevarat, bunatatile Domnului nu s-au sfarsit si indurarile Lui nu sunt la capat, ci se innoiesc in fiecare zi (Plangeri 3:22-23), in fiecare an. Acest adevar, alaturi de mesajul…