Florin Sfetcu

Misionar

Numele meu este Sfetcu Florin Iulian si am fost nascut pe 20 iulie 1975 in Rosiori de Vede. Mi-am petrecut adolescenta in localitatea natala.
La varsta de 31 de ani, Dumnezeu si-a aratat marea Sa mila fata de mine!
El si-a aratat indurarea Sa, scotandu-ma din intunericul lumii si aducandu-ma la pocainta.
Din momentul in care l-am primit pe Isus in inima mea si am devenit copilul Sau, mi s-a nascut in inima o mare dorinta de a spune si altora despre planul Sau de salvare.
Au urmat 10 ani de crestere si pregatire spirituala in care Dumnezeu m-a pregatit pentru lucrarea ca misionar full time.
In anul 2006 m-am casatorit cu sotia mea, Alina, iar Dumnezeu ne-a binecuvantat cu 4 copii: Luca Nistor, Maria Lois, Debora Elisabeta si Emima Valeria (copii).
In anul 2016, noi ca familie am inteles chemarea lui Dumnezeu la misiune, iar in luna septembrie a acelui an, am inceput lucrarea de misiune in comuna Beciu, situata in judetul Teleorman.
Citeste mai mult

Doneaza pentru Florin Sfetcu

[give_form id=”7423″]

* Daca nu ai mai donat pana acum prin PayPal si intampini dificultati urmareste pasii de AICI

** Conversia de la $ la Ron se va face automat la cursul valutar curent, in momentul procesarii donatiei prin PayPal

Noutati din misiuneRelu Rodean
iunie 13, 2021

Evanghelizarea prin fotbal

Luna aceasta am continuat întâlnirile cu tinerii de pe terenul de sport și m-am bucurat să văd cum și-au deschis inimile prin sport și discuții despre Cuvântul lui Dumnezeu. I-am…
Cornel FogorosiuNoutati din misiune
iunie 13, 2021

Noul Botez

Din harul lui Dumnezeu, am avut bucuria în Noua Biserică de a avea un botez în Noul Testament! O soră de 18 ani a pornit pe calea Domnului cu mare…
Noutati din misiuneTimotei Stanea
iunie 13, 2021

Îmbunătățirea comunicării

Be blessed! With the relaxation of restrictions, the number of activities we can do has increased. In the last week I contacted the missionaries by phone in order to find…