Florin Sfetcu

Misionar

Numele meu este Sfetcu Florin Iulian si am fost nascut pe 20 iulie 1975 in Rosiori de Vede. Mi-am petrecut adolescenta in localitatea natala.
La varsta de 31 de ani, Dumnezeu si-a aratat marea Sa mila fata de mine!
El si-a aratat indurarea Sa, scotandu-ma din intunericul lumii si aducandu-ma la pocainta.
Din momentul in care l-am primit pe Isus in inima mea si am devenit copilul Sau, mi s-a nascut in inima o mare dorinta de a spune si altora despre planul Sau de salvare.
Au urmat 10 ani de crestere si pregatire spirituala in care Dumnezeu m-a pregatit pentru lucrarea ca misionar full time.
In anul 2006 m-am casatorit cu sotia mea, Alina, iar Dumnezeu ne-a binecuvantat cu 4 copii: Luca Nistor, Maria Lois, Debora Elisabeta si Emima Valeria (copii).
In anul 2016, noi ca familie am inteles chemarea lui Dumnezeu la misiune, iar in luna septembrie a acelui an, am inceput lucrarea de misiune in comuna Beciu, situata in judetul Teleorman.
Citeste mai mult

Doneaza pentru Florin Sfetcu

[give_form id=”7423″]

* Daca nu ai mai donat pana acum prin PayPal si intampini dificultati urmareste pasii de AICI

** Conversia de la $ la Ron se va face automat la cursul valutar curent, in momentul procesarii donatiei prin PayPal

Florina DarvellNoutati din misiune
februarie 22, 2021

Continuarea ministerului în vremuri grele

Dumnezeu e bun! Iată câteva actualizări despre ceea ce am făcut: Spero Designs Călătorind prin aceste vremuri dificile, m-am gândit că va fi foarte greu și poate că va trebui…
Florin SfetcuNoutati din misiune
februarie 21, 2021

LUCRUL ÎN ECHIPĂ ADUCE SATISFACȚIE ȘI ÎNCURAJARE

La începutul acestui an, la propunerea sorei noastre Florina Darvel,  împreună cu mai mulți frați misionari din organizația PIEI am considerat că ne-ar prinde bine să ne ajutăm reciproc în…
Mihail GeabouNoutati din misiune
februarie 21, 2021

Evanghelizare pe stradă în Beciu

În urmă cu ceva timp, misionarii Pie din Sud am hotărât să colaborăm în misiune. Astfel, am hotărât, ca pe rând, să ne strângem cu toții și să facem evanghelizare…