Noutati din misiuneOctavian Ciudesnic

Fara nici o piedica

By aprilie 1, 2020 No Comments

Ne provoaca tristete acest necaz ce s-a abatut peste intreaga lume, insa privind in Sfanta Scriptura la ucenicii Domnului Isus si mai ales la Apostolul Pavel, vedem ca in ciuda tuturor barierelor, nu au renuntat, ci au considerat fiecare obstacol ca o noua oportunitate de a vesti Evanghelia lui Cristos. Sunt incurajat cand privesc la Apostolul Pavel si vad ca prin toate cate a trecut, Duhul Domnului l-a condus si i-a aratat ca Evanghelia nu poate fi incatusata sau izolata sau pusa in carantina. Uimitor este modul cum incheie doctorul Luca relatarea tuturor acestor evenimente „Pavel a ramas doi ani intregi intr-o casa pe care o luase cu chirie. Primea pe toti care veneau sa-l vada, propovaduia Imparatia lui Dumnezeu si invata pe oameni, cu toata indrazneala si fara nici o piedica, cele privitoare la Domnul Isus Cristos.”(Fapte 28:30-31). Fara nici o piedica nu inseamna ca in sfarsit a scapat de necazuri. Comentatorii biblici sustin ca a ramas la Roma pentru doi ani fiind arestat la domiciliu, insa el a invatat ca in orice situatie exista o cale prin care poate sa-L propovaduiasca pe Cristos.

Astfel, ma bucur ca am avut oportunitatea de a duce mesajul plin de speranta al Evangheliei la aceste familii cuprinse de teama (teama de necunoscut, teama de ce va urma, teama pentru cei dragi aflati in Italia, Spania sau alte tari unde sunt focare mari de infectie). In total sunt 14 familii la care merg acum. Familia Gaceanu este ultima adaugata in proiect. De multa vreme ne rugam pentru o familie in satul Ursoaia. In acest sat nu exista nici un crestin nascut din nou. Satul Ursoaia face parte din comuna Icoana unde slujim si ne rugam sa ducem Evanghelia la orice faptura. Aceasta familie este alcatuita din Ionut si Geanina si cele doua fetite. Ambii au mai fost casatoriti inainte. Domna Geanina cu bucurie imi povestea ca au o relatie foarte buna si se bucura de acest nou inceput pentru viata lor. I-am spus mai multe despre ceea ce Dumnezeu a facut pentru ea si despre Cuvantul lui Dumezeu. Urmatoarea data am stabilit ca ii aduc o Biblie pentru copii si una pentru ea si sotul ei.

Fiecarei familii i-am oferit de aceasta data cate trei cutii cu alimente de baza deoarece am anticipat ca se va anunta si la noi in tara starea de urgenta si va trebui sa ramanem izolati la domiciliu, urmand sa pastrez legatura cu aceste familii telefonic.

Rugati-va ca Dumnezeu sa aduca mantuirea in aceasta familie si in acest sat!

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba