Brinceanu LucianNoutati din misiune

Experiente din lucrarea de misiune

By martie 20, 2019 No Comments

Evanghelizare

Sunt foarte incantat sa vad cum Domnul isi arata bunatatea in vietile oamenilor care se afla in suferinta si cum, prin bunatate, ii indeamna la pocainta. Domnul mi-a calauzit pasii si am gasit persoane dornice sa asculte Evanghelia la Spitalul nr. 1. Cu parere de rau, am constatat ca intunericul din vietile unor oameni este foarte mare, iar acestia isi traiesc viata fara sa aiba speranta in Domnul Isus. Am fost bucurosi cand am vazut ca oamenii erau dispusi si deschisi sa asculte Cuvantul Domnului. I-am incurajat si le-am vorbit despre lucrarea de mantuire a lui Dumnezeu, iar apoi ne-au lasat sa ne rugam pentru ei. Unele mame ne-au cerut sa ne rugam pentru copiii lor care erau foarte bolnavi. Domnul sa lucreze in vietile oamenilor la timpul potrivit si dupa voia Sa.

Ucenicizare

La grupul de studiu Biblic am inceput sa studiem cartea Exod, cu scopul de a cerceta si de a intelege ceea ce poate face Dumnezeu pentru oamenii care sunt in planul Lui. Oamenii sunt foarte incantati pentru ca descopera in Biblie caracterul lui Dumnezeu si cine este El. La una din aceste intalniri, a fost invitata o sora pe nume Grosu Maria. Ea a vorbit despre cum a ajuns sa-L cunoasca pe Domnul Isus ca Mantuitor al ei. In timp ce povestea aceasta sora, Duhul Domnului a cercetat inima domnului Petru. Si-a exprimat minunata dorinta de a-L avea si el pe Domnul Isus ca Mantuitor personal si de a incheia legamant cu Domnul prin Botezul in apa. In Biblie ni se spune ca este mare bucurie in cer inaintea ingerilor lui Dumnezeu cand un singur pacatos se pocaieste si se intoarce de la calea lui cea rea.

Social

M-am rugat Domnului sa imi arate modurile prin care Il pot sluji. De curand am organizat o intalnire de socializare pentru tinerii din oras, pentru ca sa putem fi cunoscuti de mai multi oameni si pentru a lega relatii. La intalnire au participat adolescenti si o doamna care este pensionara. Am fost foarte bucurosi de prezenta lor si de faptul ca au ascultat o marturie crestina si muzica cu mesaj crestin. Cu ocazia acestei intalniri, am vazut cat de adevarat este versetul care spune ca Dumnezeu doreste ca niciunul sa nu piara, ci toti sa vina la pocainta si sa fie mantuiti. Dumnezeu ofera tuturor sansa de a fi salvati prin auzirea Cuvantului Sau.

Motive de rugaciune:

  • Domnul sa lucreze la inimile oamenilor de la spital care au auzit Evanghelia, ca acestia sa se pocaiasca;
  • Dumnezeu sa il intareasca si sa ii dea statornicie domnului Petru in decizia pe care a luat-o de a-L urma pe Domnul Isus;
  • Domnul sa ma calauzeasca in lucrarea de misiune pe strada si sa imi scoata in cale persoane dornice sa asculte Evanghelia;
  • Domnul sa mai cheme si alte persoane in aceasta lucrare, iar pe mine sa ma ajute sa le echipez pentru misiune.

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba