Mihail GeabouNoutati din misiune

Evanghelizare pe stradă în Beciu

By februarie 21, 2021 No Comments

În urmă cu ceva timp, misionarii Pie din Sud am hotărât să colaborăm în misiune. Astfel, am hotărât, ca pe rând, să ne strângem cu toții și să facem evanghelizare pe stradă în fiecare din localitățile în care slujim.

Zilele trecute am fost la Beciu. Ne-am împărțit pe echipe și, de la orele 10.00 și până seara la 17.00 am mers pe străzi, am strigat la porțile oamenilor și am împărtășit evanghelia cu cei care au răspuns invitației noastre.

Din păcate am găsit și doi bărbați care spuneau că nu au păcat. În rest, majoritatea celorlalți s-au bucurat; am văzut și lacrimi de cercetare. Am cântat și ne-am rugat pentru ei, pentru sufletul și familia lor.

Mergând din casă în casă, fără să știu, am avut posibilitatea să ajung chiar la casa preotului din localitate. Deși la început a fost reticent, totuși, după mai bine de o jumătate de oră de vorbă, a primit și ziarul nostru evanghelistic și ne-am despărțit amiabil.

Diavolul nu s-a lăsat nebăgat în seamă. Cred că el a fost acela care a vrut să ne tulbure prin aceea că una din surorile misionare, din greșeală a lovit o mașină care se afla în spatele ei pe stradă. Prin călăuzirea Duhului Sfânt, până și acest neplăcut eveniment a fost transformat într-o ocazie de a vesti evanghelia tânărului a cărui mașină a fost avariată. I-am spus câteva cuvinte despre Domnul, i-am dat câteva broșuri, ne-am rugat pentru el… și, bine-nțeles, am plătit pentru stricăciunile pricinuite.

Ne rugăm ca Duhul Domnului să lucreze la inimile celor care au primit Evanghelia iar nouă să ne dea curaj, înțelepciune și hărnicie să continuăm în această inițiativă bună!

Mihail Geabou, Misionar PIEI-România

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba