Noutati din misiuneTraian Chilau

Evanghelia lucrează pe căi misterioase

By martie 22, 2021 No Comments

       Prin harul Lui Dumnezeu am ajuns spre sfârșitul lunii Martie și ca de fiecare dată nu știu cu ce să încep în așa fel încât să arăt cât se poate de scurt evenimentele din această lună.

     Nu pot să le redau în ordine dar sunt sigur că DUHUL SFÎNT va face mai mult decât mine. Ieri pe data de 19 martie a trebuit să ducem la groapă trupul unui frate pe nume Liviu Pletea de numai cinzeci și unu de ani, iar pe această cale vă cer să ne rugăm pentru părinții, soția și copiii acestuia. Dumnezeu ESTE SUVERAN și niciodată nu GREȘEȘTE!  Acesta a fost un prilej de a vesti cuvântul DIVIN pentru că la asemenea evenimente vin persoane care nu sunt credincioase și ne bucurăm că pot auzii Evanghelia: Credința vine în urma auzirii. 

    Un alt motiv de bucurie este că în satul Rotunda tot mai multe persoane vin la adunare, iar aceasta este un prilej de bucurie, dar și de responsabilitate pentru că au tot mai multe întrebări, dar cartea de autoritatea rămâne Sfînta Scriptura pentru că are un Autor cu Autoritate și ACESTA ESTE DUMNEZEU! Ne rugăm ca DUHUL SFÎNT să lucreze la inima fiecăruia care aude CUVÎNTUL LUI DUMNEZEU. Deasemenea aproape zilnic țin legătura cu fetele de la orfelinat care mi-au transims că sora Gabi Stef le-a spus la telefon ca în fiecare zi să citească  psalmul care se potrivește cu ziua respectiă și adică: să citească psalmul 1 în ziua întâi a lunii respective, iar fetele erau foarte entuziasmate pentru acest proiect.

  Totodată cursul pentru surori “CERCETEAZĂ-MĂ ”  s-a terminat și a rămas o frumoasă și plăcută părtășie a surorilor. 

  Nu pot să închei și să nu spun pe scurt de cursul care ne-a sugerat fratele Timotei pentru misionari “ACCENSIUNEA”,  și m-aș bucura dacă l-am face între noi cei din PIEI.  Rămâne să ne rugăm. Deasemenea de un timp fratele Timotei ne pune la toți misionarii întrebări foarte adânci, lucru ce mie îmi place deoarece ne cercetează personal. 

  Ce să fac că sunt atâtea de scris și aș dori sa fiu cât de scurt.  Rămâne să ne rugăm în continuare pentru Comitetul PIEI din Rominia și SUA dar îmi place să îi  amintesc pe nume:  fr. Timotei, Jenu, Emanuel, iar din SUA : fr. Cornel și sora Gabi Stef, Sora Rodica și fr.  Alex Popa, iar pentru minunății noștri sponsori aș amintii familia Ed, Daiana și business-ul lor, sora Mărioara Barac care ne trimite pachete cu haine, familia  Matei Scheau și sora Naomi. Pentru toți ne rugăm zilnic cu mare bucurie și în fiecare seară la ora 21 ne rugăm pentru toți misionarii.

   Știu că și dumneavoastră vă rugați pentru mine personal. Simt toate rugăciunile pe care le fac sfinții pentru mine, iar de anul trecut din luna Octombrie de când m-am îmbolnăvit de covid și v-ați rugat pentru mine mă simt minunat și nu doresc decât tot așa să vă rugați în continuare! Vă mulțumesc frumos din toată inima! Domnul Isus să vă binecuvinteze și să vă răsplătească cum va găsi cu cale. 

 

În harul Lui Dumnezeu,

            Traian Chilau – misionar PIEI

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba