Mihail GeabouNoutati din misiune

Esti pretioasa!

By martie 20, 2019 No Comments

Intradevar, fiecare dintre cele 20 de femei care au participat la aceasta intalnire speciala este pretioasa!

Stiind ca vom sarbatori Ziua Mamei in data de 8 martie, de ceva luni de zile ne rugam sa avem un eveniment special in biserica noastra cu aceasta ocazie. Ne doream sa fie atat un eveniment evanghelistic, cat si unul in care sa fie inviorare.
Domnul a fost atat de binevoitor cu noi si am reusit sa organizam un mic eveniment in data de 9 martie. Pentru prima data in biserica noastra. Am invitat surori din biserica si le-am provocat sa isi invite si prietenele. Am fost asa bucuroase ca 5 femei care nu frecventau biserica au raspuns invitatiei noastre.

Am avut doua musafire din Bucuresti care ne-au incurajat si am petrecut in partasie mai bine de 2 ore. Am auzit Cuvantul Domnului si am facut si ceva de lucru manual- am pictat ghivece de flori in care am plantat cate un bulb de floare si am realizat si felicitari de primavara folosind servetele si fier de calcat. Pentru multe dintre femei, a fost prima oara cand faceau asa ceva, dar a fost un timp relaxant in care s-au simtit pretioase.

Domnul Isus ne-a trimis sa fim sare si lumina in aceasta lume. Trebuie sa fim deschise sa dam gust si sa oferim indrumare. Rugati-va ca acest eveniment sa fi fost unul in care femeile sa fi reusit sa guste ce bun este Domnul si sa fi zarit macat o scanteie a indrumarii Lui minunate catre Hristos!

Emanuela Geabou

Leave a Reply


ASOC. DE INTRAJUTORARE SI MISIUNE PARTENERI IN EVANGHELISM INTERNATIONAL
Cod Fiscal: 11940070
Adresa: str. CALARASI, nr. 25 Alba Iulia, jud. Alba